Onaylı Üye
Kanka hesabını çaldırdığı için şuanda itibaren yapılan şeyler senin iraden dışında.Ticket açtıysan zaten kontrol ederler sıkıntı olacağını zannetmiyorumRiotta ticket attım fakat geç dönüş yapıcaklar glb
hesapta hile açarlarsa ve ban yerseler açarlar mı bilgisi veya deneyimi olan var mı?
değerli kardeşim bence hile açmnazlar hemen hiç korkma onlar hesap güvenliği ile uğraşıyorlardır bence açıp ban yeseler bile sen kanıtlı bir şekilder hesabın çalındığını belirtirsen hesabın banını açacaklardır benim sana önerim vide çekerek kanıtla hesabın çalındığını işine çok yarayacaktır bak fotoğraf değil bide vide ile kanıt her zaman en sağlamıdırRiotta ticket attım fakat geç dönüş yapıcaklar glb
hesapta hile açarlarsa ve ban yerseler açarlar mı bilgisi veya deneyimi olan var mı?
Hocam LoL de hiç çaldırmadım da, Valorant da çaldırdım zaten 2 si de aynı yapımcının. Size soru soruyorlar hesabınızla ilgili işte ilk bağlı olduğu e-posta sonra ilk açtığın karakter, ilk aldığın RP ile skin der size mesela öyle sorular sorar çoğunu doğru cevaplarsanız alırsınız hesabı. Eğer RP yatırdıysanız onların fişi olur e-postanızda o makbuzları gönderin oda baya işe yarıyor. Eğer sizin olduğunuzu kanıtlarsanız sizin e-postayı tekrar o hesaba şifre yenileme gönderirler. Ama ban yerseniz bilmiyorum ama açılmayabilir hesabınız. En fazla 3-4 günü bulur size e-posta üzerinden dönüş yaparlar sürekli e-postanızı kontrol edin.Riotta ticket attım fakat geç dönüş yapıcaklar glb
dediğim gibi hesabın ilk açılış mailini sende iste rahatlıkla 1 gün geçmeden alabilirsin rahat ol bir şey olmazHerşeyi çalmışlar yok böyle bir şey :/
almaya çalışıyorum tüm bilgileri eksiksiz doldurdum. riot hızlı cevap verse...
Dostum ban açılma gibi bi durum söz konusu olmuyor malesef ama hesabını geri alabilirsin.Riotta ticket attım fakat geç dönüş yapıcaklar glb
1-2 gün e geri dönüş yaparlar hocam yardımcı olurlar söylediğiniz süreceRiotta ticket attım fakat geç dönüş yapıcaklar glb
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?