banada oldu aynısı kanka perma büyük ihtimalle geçmiş olsun ticket atıp para iadesi isteDün akşam yüklü miktarda RP satın aldığım hesabım, gecesinde 10 gün yasaklandı. Hem script kullanıyordum hem de hesap botla kasılmıştı. Yasaklamanın 14 Nisan tarihinde açılacağı söyleniyor ama forumda öyle yazdığına bakmayın, banlar perma gibi yorumlar yapanları da gördüm. 14 Nisan günü, bu ban kalkar mı?
3gun önce girdiğim hesapların hepsi ban yemiş perma bitek SC kullandigim ama 1haftadir girmedigim West hesabı durmaktaDün akşam yüklü miktarda RP satın aldığım hesabım, gecesinde 10 gün yasaklandı. Hem script kullanıyordum hem de hesap botla kasılmıştı. Yasaklamanın 14 Nisan tarihinde açılacağı söyleniyor ama forumda öyle yazdığına bakmayın, banlar perma gibi yorumlar yapanları da gördüm. 14 Nisan günü, bu ban kalkar mı?
benim hesaplar scripten perma yedi sen baska biseyden yemissindir. buyuk ihtimalle hesabin 14 u acilirDün akşam yüklü miktarda RP satın aldığım hesabım, gecesinde 10 gün yasaklandı. Hem script kullanıyordum hem de hesap botla kasılmıştı. Yasaklamanın 14 Nisan tarihinde açılacağı söyleniyor ama forumda öyle yazdığına bakmayın, banlar perma gibi yorumlar yapanları da gördüm. 14 Nisan günü, bu ban kalkar mı?