Lol Hesabımın Çalınması hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar, şöyle bir olay yaşadım. Üniversite için farklı şehirdeyim çok LoL oynamıyorum, oynarsam wsreborn ile 2 el atıp çıkarım. Neyse elemanın biri benim şifreyi bulmuş, hesabımı oynuyor beraber onuyormuşuz haberimiz yok. Nasıl fark ettim bir gün girdim ve arkadaş listemi küfürlü olarak kaydetmiş, ardından ranked atmış ve plat yapmış hesabı tabi ki kimseyi suçlamıyorum ama çalan kişinin de bu siteden script kullandığını düşünüyorum. Çünkü çok kolay ranked kasmış hesabıma başka türlü birinin hesabımı ve kullanıcı adımı bulmasının imkanı yok. Şüphelenmekte haksızmıyım tabi ki koca bir siteye laf etmiyorum. Yıllardır kendim kullanıyorum ama bu gelişmeler benim güvenimi biraz olsun sarstı.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
Ödüller
4
Sosyal
6 HİZMET YILI
riot ayarlarından gidip bütün oturumları kapat diyip hesabın şifresini değiştirmeyi denedin mi denemediysen deneyebilirsin valorant hesabımda öyle çalmaya çalışmışlardı ben öyle yaptım hiçbir sorun kalmadı

Uzman Üye
Ödüller
4
Sosyal
4 HİZMET YILI
senin hesabında oynuyorsa hesabının emailini doğruladıysan ve emailine erişimi yoksa hesabı çalamaz. gir riot account sitesine şifreyi değiştir bidaha giremez

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
dostum sitelerde satılan random hesaplardan almışlardır bi ara lolü hacklediler tüm hesapların bilgileri falan gitti çoğu kişi ban yedi ondandır

ibrklf
Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
forumda en az 10 15 hesapla script açtım daha biri çalınmadı knk

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
çalınması sc ile alakalı değildir bence

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
bilgisayarına erişen biri varsa falan almış olabilir belirli programlarla

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
e posta ve şifreyi değiş riot games sitesinden de tüm hesaplardan çıkış yap daha giremez

Üye
2 HİZMET YILI
benimde başıma gelmişti hesabının şifresini kolay bulunabilecek bir şey yapma brute force ile çalabilirler checkerlerle

Süper Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Elbette şüphe etmen senin hakkın sonuçta sanal alemde kimseye güvenemezsin ama bunu hileye bağlamadan önce bence bilgisayarını temizce bi gözden geçir derim virüs olabilir çünkü 6-7 hesapta script açtım 2 si ban yedi diğerleri hala elimde temizce duruyor

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Benim bi hesabım vardı çok iyi bir hesaptı baya kasılmıştı ama maalesef valorant için yeni hesap açmamla o hesap elden gitti

Üye
Sosyal
2 HİZMET YILI
site kesinlikle güvenilir buradan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum dostum pc ni taratmayı denedin mi,?

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
şey yap yetkililere haber ver onlar en kısa sürede geri dönecektir siteden kaynaklı değildir ama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...