evet öyle dedim ama 1.5 aydır hesap ban yemiyor dün attığım maçlardan sonra ban yemesi beni şarşırttı bir tıkhocam yazınızda demişsiniz botla kasılan hesaplara bir tur ban atılar oyüzdendir yoksa script ud sıkıntısız oynabilirsiniz
iyi forumlar
yeni geldi bu hacklenme olayından sonra galiba sitede bi kaç konu daha açılmış moderetörlerimizin birisinin yazısında gördüm bendeevet öyle dedim ama 1.5 aydır hesap ban yemiyor dün attığım maçlardan sonra ban yemesi beni şarşırttı bir tık
yediğin ban botla kasılmış hesaplardan kaynaklıdır hepsi uçmaya başladı kankamBu hesabı 1.5 ay önce trde hesabım olmadığı için almıştım ara ara dereceli arkaşımla maç giriyordum(Sc ile) hesap %90 ihtimalle botla kasılmış ama 1.5 aydır ban yemeyen hesap dün attığım 4 maçtan sonra hesaptan çıkış yaptım.Tekrar hesabıma 15 saat sonra girdiğimde hesap askıya alımış diyor.(Aklınızda bir şüphe kalmasın diye küfür veya farklı bir şey asla yapmıyorum.Zaten direkt sohbet kapalı oynuyorum./ Yasuo exp felanda kullanmadım) Hesap gitsin problem değilde sizlerden ban yiyen oldumu onu merak ettiğim için bu konuyu açtım.Şuanda bildiğim kadarıyla Sc ud dünden bu günede bir güncelleme gelmediEkli dosyayı görüntüle 84371
lpreborn mu kullanıyordun wsreborn mu yardımcı moderatör yazmış booted hesaplar sadece ban yiyor diye ama sanırım lpreborn artık undetected değilBu hesabı 1.5 ay önce trde hesabım olmadığı için almıştım ara ara dereceli arkaşımla maç giriyordum(Sc ile) hesap %90 ihtimalle botla kasılmış ama 1.5 aydır ban yemeyen hesap dün attığım 4 maçtan sonra hesaptan çıkış yaptım.Tekrar hesabıma 15 saat sonra girdiğimde hesap askıya alımış diyor.(Aklınızda bir şüphe kalmasın diye küfür veya farklı bir şey asla yapmıyorum.Zaten direkt sohbet kapalı oynuyorum./ Yasuo exp felanda kullanmadım) Hesap gitsin problem değilde sizlerden ban yiyen oldumu onu merak ettiğim için bu konuyu açtım.Şuanda bildiğim kadarıyla Sc ud dünden bu günede bir güncelleme gelmediEkli dosyayı görüntüle 84371
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?