LoL hesabının banlanma sebebi nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
je veux mourir
Uzman Üye
Ödüller
3
Sosyal
5 HİZMET YILI
Adsız.png

Sadece RURF'da oynardım, dereceli yeni sezonda başlayacaktım dedim yeni itemlere bakayım güncelleme falan derken ekrana bunun gelmesi çok şaşırttı
Banlanma sebebim kullandığım Config'lerden dolayı mı?
Yoksa benım Config'de ayarlarla oynanam mı?
başka bir sebep olabilirmi bilmiyorum ama olmuş artık olan

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Macro kullanmakta bazen ban yemene sebep olabilir, razer macro kullandığım için ban yemiştim ben yine de desteğe mesaj at.

THE LORD OF CHAOS
Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
istersen hiçbi ayarıyla oynama düz kullan,adam açıklamaya yazmış yüzde 100 ban yiyeceksin diye. Kaçışı yok,geçmiş olsun. Devam!

THE LORD OF CHAOS
Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
4 tane ticket yedim banlanmadım nasıl başarıyonuz banlanmayıı :D
ister 4 ticket ye ister 4 rapor farketmez,bigün hepimiz banlanıcaz. Bu ban dalgasında yırttım ban yemedim,ama illa ki bende banlanacağım. Olsun,zevkimize bakalım dimi? :)

je veux mourir
Uzman Üye
Ödüller
3
Sosyal
5 HİZMET YILI
ister 4 ticket ye ister 4 rapor farketmez,bigün hepimiz banlanıcaz. Bu ban dalgasında yırttım ban yemedim,ama illa ki bende banlanacağım. Olsun,zevkimize bakalım dimi? :)
zaten sanal falan fazla kafama takmıyorum gelip geçici 10tane daha hesap acar banlatırım sorun değil zevk alıyorum arada derslerden zaman buldukça tabi ki

THE LORD OF CHAOS
Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
zaten sanal falan fazla kafama takmıyorum gelip geçici 10tane daha hesap acar banlatırım sorun değil zevk alıyorum arada derslerden zaman buldukça tabi ki
katılıyorum,lol zaten gerek kitlesi gerek influencerları gerek personelleri ile miğde bulandırıcı rezil bi firma. Oyunlarına zarar vermeyi seviyorum.

Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Flameden 14 gün ban yemiştim kullanamadım son 14 gün ban dalgasından kurtuldum

Uzman Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Kanka varsa bir taktiği anlat bilelim hileyi 1 kere açtıktan sonra client seni algılıyor zaten nasıl korunabilirsin ki bandan?
valla taktik maktik yok kanka full ayarda oynadım hep son zamanlarda netflix cfg kullanıyordum birde yemedim ban o kadar ticket attılar her el report yedim şans işi bence tamamen birde sürekli kaybediyorum ben ondan da olabilir win serisi yapamıyorum 3 4 el kaybediyorum arka arkaya

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Ban dalgası geleceği belliydi :D

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
millet aylardır banlanmıyoruz diyince girdim kullandım 5 gün sonra hesap banlandı şansımı seveyim :D

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Config falan hikaye hocam. Ben yan hesapta 5 lvl ken ban yedim. Toplam oyunum 8 falandır. Hep default oynadım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...