ister 4 ticket ye ister 4 rapor farketmez,bigün hepimiz banlanıcaz. Bu ban dalgasında yırttım ban yemedim,ama illa ki bende banlanacağım. Olsun,zevkimize bakalım dimi?4 tane ticket yedim banlanmadım nasıl başarıyonuz banlanmayıı
zaten sanal falan fazla kafama takmıyorum gelip geçici 10tane daha hesap acar banlatırım sorun değil zevk alıyorum arada derslerden zaman buldukça tabi kiister 4 ticket ye ister 4 rapor farketmez,bigün hepimiz banlanıcaz. Bu ban dalgasında yırttım ban yemedim,ama illa ki bende banlanacağım. Olsun,zevkimize bakalım dimi?
4 tane ticket yedim banlanmadım nasıl başarıyonuz banlanmayıı
katılıyorum,lol zaten gerek kitlesi gerek influencerları gerek personelleri ile miğde bulandırıcı rezil bi firma. Oyunlarına zarar vermeyi seviyorum.zaten sanal falan fazla kafama takmıyorum gelip geçici 10tane daha hesap acar banlatırım sorun değil zevk alıyorum arada derslerden zaman buldukça tabi ki
valla taktik maktik yok kanka full ayarda oynadım hep son zamanlarda netflix cfg kullanıyordum birde yemedim ban o kadar ticket attılar her el report yedim şans işi bence tamamen birde sürekli kaybediyorum ben ondan da olabilir win serisi yapamıyorum 3 4 el kaybediyorum arka arkayaKanka varsa bir taktiği anlat bilelim hileyi 1 kere açtıktan sonra client seni algılıyor zaten nasıl korunabilirsin ki bandan?
temiz bi sekilde 100 kostumlu hesabim banlanmis ;d gram umrumda degil ama akillandim galiba ;d 1 sene yememistm ve devam ettim ;dAna hesabınızda kullanmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?