bu satış siteleride dahil mi ki sadece hile siteleri sanıyordumDostum sitede link vermek ve reklam yapmak yasak
Googleye yazsan daha iyi olmaz mıydı? Bi yaz istersenbu satış siteleride dahil mi ki sadece hile siteleri sanıyordum
araştırdım zaten 1 2 site dışında bir yer bulamadımGoogleye yazsan daha iyi olmaz mıydı? Bi yaz istersen
dostum tavsiye istemedim elimde çok fazla hesap var biri yerse diğerini kendim kasarımSC ile kasmamanı öneririm çoğu hesap win ratesinden ve champlarından sc ile kasıldı anlaşılıyor ve ban yeme ihtmali yüzünden almıyorlar.
sitede bu yasalmı hiçbir fikrim yok ama iyice araştırmanı istiyorumarkadaşlar euwestte yüksek ranklara kasıp bu hesapları dolar veya euro bazıyla nekadara koyabilirim veya türk lirası ile hangi miktarda paraya koymam lazım ve koyucaksam da alan olur mu ?
site linki istemiştim düzenledim konuyu yasak olduğunu unutmuşum
Yasak olmasa 500 ederarkadaşlar euwestte yüksek ranklara kasıp bu hesapları dolar veya euro bazıyla nekadara koyabilirim veya türk lirası ile hangi miktarda paraya koymam lazım ve koyucaksam da alan olur mu ?
site linki istemiştim düzenledim konuyu yasak olduğunu unutmuşum
kendim yıllardır zaten fresh alıyorum kanka ban yediğim şuana kadar 1 kere oldu oda scriptin dedect olduğu bir zamandı ben sizden bilgi istiyorum siz akıl vermeye geliyosunuzllolde hesap alım satım riskli ve yasaktır bilgin olsun
game satış en iyisi kankaarkadaşlar euwestte yüksek ranklara kasıp bu hesapları dolar veya euro bazıyla nekadara koyabilirim veya türk lirası ile hangi miktarda paraya koymam lazım ve koyucaksam da alan olur mu ? Düzenli olarak LoL hesap alım satım yapan varsa bilgi aktarabilecek var mı?
amacım zaman harcamadan kar etmek para sıkıntım yok ama minnig gibi olucak 25e fresh alıp yurt dışı kaynaklı sitede en ucuza kar ediceğim şekilde satıcam mesela onlar 10 euroya satarken ben 6 7 euroya satıcamhesap satmaktan ziyade boost yapmak daha mantikli öyle yapabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?