LoL hesap alım satım hakkında bilgi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Düzenli olarak LoL hesap alım satım yapan varsa bilgi aktarabilecek var mı?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Seçkin Üye
Ödüller
4
Sosyal
3 HİZMET YILI
Knk unranked hesap satın alabılecegın yerler var her bır sıtenın hesabı farklıdır ıcındekı mavı oz fıyat vb degısıyo artık kostumlu hesap bıle secebılıyosun aldıgın hesapları satacagın sıteler de var kasıp kasıp ilanları ekleyebilirsin artık yapan cok kısı oldugundan ınsanlar pek hesap almıyo eskısı kadar ya

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
yabancı sitelerde satış yaparak güzel gelir elde edebilirsin

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
yabancı sitelerde satış yaparak güzel gelir elde edebilirsin
kullandığın örnek verebileceğin bir site var mı hocam

Knk unranked hesap satın alabılecegın yerler var her bır sıtenın hesabı farklıdır ıcındekı mavı oz fıyat vb degısıyo artık kostumlu hesap bıle secebılıyosun aldıgın hesapları satacagın sıteler de var kasıp kasıp ilanları ekleyebilirsin artık yapan cok kısı oldugundan ınsanlar pek hesap almıyo eskısı kadar ya
ben almak değil de satmak tarafındayım işin hocam

ABOBA
Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Bunu yapmak için kendi çiftliğinizi oluşturmanız gerekir, çünkü harcamalardaki gelir küçük olacaktır

Seçkin Üye
Ödüller
4
Sosyal
3 HİZMET YILI
kullandığın örnek verebileceğin bir site var mı hocam
ben almak değil de satmak tarafındayım işin hocam
hocam sonucta hesapları 0 kasman gerek unranked alıp lıgını kasıp satıs yapabılırsın ondan bahsedıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Geri alıyorlar ama haberin olsun

Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Dostum 0 dan elle kasıp satmak 5-6 günlük bir sürece 150tl pek verimli olmaz lvl kasma botu ile kasman gerekir buda yine aynı şekilde 5-6 günde kasacaktır o yüzden sanal makina ile birden fazla windows açıp aynı anda 2-3 hesap kasman gerekecek ayrıca west hesabı kasman gelir açısından daha iyi olacaktır. Windows sanal makina nasıl kurulur internette detaylı anlatımları mevcut sitede lvl kasma botuda olacaktı. Satacağın zaman ise kar payı alan siteler var oralardan satıyorsun kolay gelsin

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
bu konularla ilgileniyorum fakat ne sormak istediğini anlamadım açıkça anlatırsan bildiklerimi aktarırım

Seçkin Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Merhabalar dostum gamesatıştan yapa bilmektesin.

Seçkin Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Eğer kasmak istiyorsan Westte kas derim trdekiler zaten sistemi kurmuşlar botted oluyor hepsi Westte kasıp satabileceğin siteleri araştırıp bulup satabilirsin (yardımcı olurum benimle iletişime geçersen) onun dışında tr de alınan çoğu botted hesap 1 veya 2 ticket atıldıktan sonra kapanıyor onlara dikkat et alacaksanda itemsatıştan alabilirsin rahatlıkla (mainlik bir hesap arayışındaysan toptan satıcıyım iletişime geçebilirsin yeniden) iyi formlar.

『S』『A』『I』『N』『T』
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Cuzi miktarda bir paraya bot alıp fresh hesap kasabilirsin. Ardından yurt dışı sitelerine koy geliri güzel bir kere satmıştım

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
kanka yani hesap satın alcaksan bot al ve 30 seviyeye kas euw da sat basit para

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Bot programları var onları kullanıp bunu yapabilirsin gamesatış vb. sitelerden satışını sağlayabilirsin, Kapanma konusuna gelince ben henüz denk gelmedim hesapların kapatıldığına veya geri alındığına, satıcı olarak değil kullanıcı olarak bunu söylüyorum yaklaşık 35, 40 adet (farklı satıcılardan) hesap satın aldım hiç birisinde kasarken veya satışını yaparken bir sorun yaşamadım bugüne kadar, hesaplar kapatılmadı veya geri alınmadı en azından benim başıma veya arkadaşlarımın başına bu tarz bir durum gelmedi.

Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Eğer kasmak istiyorsan Westte kas derim trdekiler zaten sistemi kurmuşlar botted oluyor hepsi Westte kasıp satabileceğin siteleri araştırıp bulup satabilirsin (yardımcı olurum benimle iletişime geçersen) onun dışında tr de alınan çoğu botted hesap 1 veya 2 ticket atıldıktan sonra kapanıyor onlara dikkat et alacaksanda itemsatıştan alabilirsin rahatlıkla (mainlik bir hesap arayışındaysan toptan satıcıyım iletişime geçebilirsin yeniden) iyi formlar.
hocam sana nereden ulasabilirim bana discord adresini verebilir misin?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...