Onaylı Üye
Düzenli olarak LoL hesap alım satım yapan varsa bilgi aktarabilecek var mı?
Moderatörün son düzenlenenleri:
kullandığın örnek verebileceğin bir site var mı hocamyabancı sitelerde satış yaparak güzel gelir elde edebilirsin
ben almak değil de satmak tarafındayım işin hocamKnk unranked hesap satın alabılecegın yerler var her bır sıtenın hesabı farklıdır ıcındekı mavı oz fıyat vb degısıyo artık kostumlu hesap bıle secebılıyosun aldıgın hesapları satacagın sıteler de var kasıp kasıp ilanları ekleyebilirsin artık yapan cok kısı oldugundan ınsanlar pek hesap almıyo eskısı kadar ya
Bunu yapmak için kendi çiftliğinizi oluşturmanız gerekir, çünkü harcamalardaki gelir küçük olacaktır
hocam sonucta hesapları 0 kasman gerek unranked alıp lıgını kasıp satıs yapabılırsın ondan bahsedıyorumkullandığın örnek verebileceğin bir site var mı hocam
ben almak değil de satmak tarafındayım işin hocam
sitelere güvenme hesap satıyolar gmailinden geri alıyorlardüzenli olarak lol hesap alım satım yapan varsa bilgi aktarabilicek var mı
gamesatıştan yapabilirsin hesabı geri alan olursa gamesatış hemen müdahale ediyo dava falan açıyo.düzenli olarak lol hesap alım satım yapan varsa bilgi aktarabilicek var mı
hocam sana nereden ulasabilirim bana discord adresini verebilir misin?Eğer kasmak istiyorsan Westte kas derim trdekiler zaten sistemi kurmuşlar botted oluyor hepsi Westte kasıp satabileceğin siteleri araştırıp bulup satabilirsin (yardımcı olurum benimle iletişime geçersen) onun dışında tr de alınan çoğu botted hesap 1 veya 2 ticket atıldıktan sonra kapanıyor onlara dikkat et alacaksanda itemsatıştan alabilirsin rahatlıkla (mainlik bir hesap arayışındaysan toptan satıcıyım iletişime geçebilirsin yeniden) iyi formlar.
Siz yazarsanız daha iyi olur beklemedeyim.hocam sana nereden ulasabilirim bana discord adresini verebilir misin?
zezek13#5441 ekleyin beni discorddanSiz yazarsanız daha iyi olur beklemedeyim.