ya kanka allah aşkına okuman yazman yok mu senin miktar soruyorum sen site ismi diyosunsitede alım satım yapan site adı vermek yasak dostum
Bizim arkadaşlar ınt cafelerde satıyor haciarkadaşlar euwestte yüksek ranklara kasıp bu hesapları dolar veya euro bazıyla nekadara koyabilirim veya türk lirası ile hangi miktarda paraya koymam lazım ve koyucaksam da alan olur mu ? Düzenli olarak LoL hesap alım satım yapan varsa bilgi aktarabilecek var mı?
anladim o zaman mantikli sonucta kur farkindan dolayi karin büyük olacakamacım zaman harcamadan kar etmek para sıkıntım yok ama minnig gibi olucak 25e fresh alıp yurt dışı kaynaklı sitede en ucuza kar ediceğim şekilde satıcam mesela onlar 10 euroya satarken ben 6 7 euroya satıcam
site linki vermek yasak kanka yoksa atardım 50-40k ya mavi özlü fresh 25-30 tl den başlayan bir sürü site var araştır bulursun, ve ayrıca kastığın hesapları kolay kolay satamaya bilirsin oda tamamen hesabın wrsine bağlı, kolay gelsin.arkadaşlar euwestte yüksek ranklara kasıp bu hesapları dolar veya euro bazıyla nekadara koyabilirim veya türk lirası ile hangi miktarda paraya koymam lazım ve koyucaksam da alan olur mu ? Düzenli olarak LoL hesap alım satım yapan varsa bilgi aktarabilecek var mı?