LoL hesap alım satım hakkında bilgi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
fazla edeceğini sanmıyorum eğer unranked yaparsan uygun bir fiyata alıcı bulabilirsin

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
türklere satmaya çalısırsan çok az miktarlara gider bu satış olayları genelde facebook üzerinde ki gruplardan hızlı birşekilde dönüyor oralardan bakarsan hem fiyat bilgisi hemnde neyin ne olduğunuda iyi anlayabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Siteler zaten cok fazla komisyon koyuyor, kimsede guvenip sana direkt olarak para atmaz bu yuzden zor is.

Üye
3 HİZMET YILI
arkadaşlar euwestte yüksek ranklara kasıp bu hesapları dolar veya euro bazıyla nekadara koyabilirim veya türk lirası ile hangi miktarda paraya koymam lazım ve koyucaksam da alan olur mu ? Düzenli olarak LoL hesap alım satım yapan varsa bilgi aktarabilecek var mı?
Bizim arkadaşlar ınt cafelerde satıyor haci

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
reklam vi site paylaşmak yasak olduğu için veremiyoruz google amcaya sormanı tavsiye ederim

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
bir arkadaşım bu işleri yapıyordu sanırsam yabancı sitelerden yapıyor siteyi hatırlayamadım ama birazcık bakınırsan bulursun bence.

Süper Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
amacım zaman harcamadan kar etmek para sıkıntım yok ama minnig gibi olucak 25e fresh alıp yurt dışı kaynaklı sitede en ucuza kar ediceğim şekilde satıcam mesela onlar 10 euroya satarken ben 6 7 euroya satıcam
anladim o zaman mantikli sonucta kur farkindan dolayi karin büyük olacak

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
benim bir arkadaşım euw de fresh hesap kasıp satırodu ve bunu baya bi ucuza satıyordu alanda oluyordu cocuk harclıgını cıkarıtordu en azından

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
arkadaşlar euwestte yüksek ranklara kasıp bu hesapları dolar veya euro bazıyla nekadara koyabilirim veya türk lirası ile hangi miktarda paraya koymam lazım ve koyucaksam da alan olur mu ? Düzenli olarak LoL hesap alım satım yapan varsa bilgi aktarabilecek var mı?
site linki vermek yasak kanka yoksa atardım 50-40k ya mavi özlü fresh 25-30 tl den başlayan bir sürü site var araştır bulursun, ve ayrıca kastığın hesapları kolay kolay satamaya bilirsin oda tamamen hesabın wrsine bağlı, kolay gelsin.

Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Googleda 5 dakika aramayla bu bilgilerin hepsini öğrenebilirsin sana daha detaylı yardımcı olabilirdim ama link atmak yasakmış :(

Banlı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
mh dont advertise other site or any advertisement out of this forum

Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
sitede reklam yasak ayeıxa by işi yapıcaksan uzun vadeli yapıcan bi iki günde okucak iş değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...