🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨
Ultra Üye
Bilişim suçlarından haberiniz var mı gençler ? Tenezzül etmeyin böyle milletin hesaplarına başınıza iş alabilirsiniz.
Evet arkadaş doğru diyor ama bide şöyle düşün ben bundan 3-4 yıl önce çok uğraşırdım böyle işlerle ve şuan elimde yaklaşık 10-15 tane hesap var hepside sağlam hesap na hesaplar 400 kostümlü hesabım var yaklaşık 3 senedir kullanıyorum. king rammus ufo corki hesabım var tr de hepsini bu yöntemle düşürdüm ama YILLAR önceKonudaki 1 2 mesaj hariç diğerleri tamamen boş mesaj. Öncelikle sağlam bir combolist bulman lazım bu sayede 1 levelden 200 level belki daha üstüne kadar hesap düşürebilirsin genel aralığı 10 -20 arası oluyor 30 da baya çıkıyor. Suç tarafına gelirsek evet bu suç fakat kimse bir oyun hesabı yüzünden ( ki zaten şifre değiştiremezsiniz mail lazım ) davalık etmez. Fakat o hesapta hile açıp ban yedirirseniz ve o hesap değerliyse sahibi bunun peşini bırakmayabilir o yüzden size tavsiyem 180 200 level hesaplarda hile açmak yerine 30 40 levellik hesaplarda hile açın.
evet eğer hesabın sahibi fark ederse şifreyi değiştiriyor öyle bir şey de var.Evet arkadaş doğru diyor ama bide şöyle düşün ben bundan 3-4 yıl önce çok uğraşırdım böyle işlerle ve şuan elimde yaklaşık 10-15 tane hesap var hepside sağlam hesap na hesaplar 400 kostümlü hesabım var yaklaşık 3 senedir kullanıyorum. king rammus ufo corki hesabım var tr de hepsini bu yöntemle düşürdüm ama YILLAR önceşuan çıkartmassın hesap hepsi boş istiyosan dene internette araştır ama sanmıyorum ama eğer sağlam hesap düşürürsende zaten şu zamanda riot geri alıyo hesapları sahibi geri alıyo.
Evet ya hotfix anında ban yediriyor. Ben de windsharp ile 2 ay kadar ban yemeden oynamıştım, hotfix ile 2 günde yiyorum. Hile güncellense de temizden başlasak keşke.uzun süre eski lazysharp ve windsharp ile oynadım hiç ban yemedim. dün hotfixle bir maç girdim ban yedim. hesap aradım ama hiç bi ste bulamadım hep banlı hesaplar veriyorlar