adam bot kasıyorkasalım beraber ekle lol ik whe#1342
Handmade EUW hesap kasıp satarsam daha mı iyi sizce ? Yabancı sitelerde kaç dolara satılıyor 30 level hesap ?Problem yok ben senin için söylüyorum ama şunu unutma ki paralı botlar bile ban yedirtir 3. parti yazılım sonuçta şöyle düşün script alıyorsun ban yememe garantisi veriyorlar mantıklı gelir miydi sence de o da 3. parti bu da 3. parti değişen bir şey yok yani
Handmade hesaplar elbette daha fazla ilgi görür ve daha fazlaya satarsın takriben bi 15 euro/dolar'a satarsın gibime geliyorHandmade EUW hesap kasıp satarsam daha mı iyi sizce ? Yabancı sitelerde kaç dolara satılıyor 30 level hesap ?
15 euro'a satılıyorsa kesin geçiyorum handmade kasmayaHandmade hesaplar elbette daha fazla ilgi görür ve daha fazlaya satarsın takriben bi 15 euro/dolar'a satarsın gibime geliyor
EB24'te 8 euro ya satılıyor fakat yinede iyi paraHandmade hesaplar elbette daha fazla ilgi görür ve daha fazlaya satarsın takriben bi 15 euro/dolar'a satarsın gibime geliyor
Kesin satılıyor diye bir şey diyemem ama ben bu şekilde birkaç tane satmıştım onun dışında daha uyguna koyarsan satılma ihtimali artacaktır15 euro'a satılıyorsa kesin geçiyorum handmade kasmaya
Kaça satmıştınızKesin satılıyor diye bir şey diyemem ama ben bu şekilde birkaç tane satmıştım onun dışında daha uyguna koyarsan satılma ihtimali artacaktır
10 euro falanKaça satmıştınız