Lol hesap kurtarma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zero to Hero
Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar ben hesabımı sattım adam bana parayı vermedi ben hesabımı ticket atıp geri alırsam o adam hesabı benden geri alabilirmi veya hesabım banlanırmı benim arkdaşların bagzıları öyle olmuş hesablarının geri almışlar ama ya alan kişi geri almış yada riot banlamış konuyla ilgili bilginiz varsa veya deneyimleriniz paylaşabilir misiniz ?

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
hesap satımı zaten yasak ama çalındı dersen ve senin olduğunu doğrularsan belki geri alabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
eğer hesab ile ilgili özgecmişin herhangi bir şeyin varsa inandirirsan alabilirsin :)

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Bence hesap oluşturma tarihini ayarlayarak isyan web sitesi üzerinden hesabınızı kurtarabilirsiniz.

Üye
5 HİZMET YILI
eger hiçbir bilgin kalmadıysa hesapta eposta telefon no vb... alamazsın anca sosyal mühendislik ile alırsın :)

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
hocam çalındı diye geri al e posta ve kullanıcı adını değiştir daha kimse geri alamaz

Üye
6 HİZMET YILI
Çalınması üzerine ticketa yaz sonrasında sana hesabın sana ait olup olmadığını anlamak için bir sürü soru yöneltecekler. Bu sorular ilk aldığın kostüm ilk aldığın rp miktarı ve tarihi ilk aldığın karakter tarzında sorular olacak doğru cevaplar isen hesabını geri sana verirler. Hesabını da geri aldıktan sonra sattığın kişi bir daha geri alamayacaktır.

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Hesabının çalındığına dair riota ticketle ulaş. Sana birkaç soru soruyorlar, eğer o soruları doğru cevaplarsan hesabı tarafına yaparlar. Bir daha kimse alamaz. #Kilit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...