Onaylı Üye
kanka siteden satarsan satıldıktan sonra ban yiyince falan bir şey olmuyor sanırım
hesap al sat gibi sıradan bir aramayla bulursun bir çok site, aramanın üstünde çıkan bir çok site güvenli alışveriş yapılacak sitelerdenburada sanırım site link paylaşmak yasak bildiğiniz google minik bir aramada çıkacak siteler mevcutmu
Dostum bu işin çok güzel siteleri var biraz araştırsan görürsün zaten e posta değişip değişmediğini vs işaretleyebiliyorsun ortalam bir fiyat sunuyor siteO kadar biliyorum E-posta değişimi yapıla biliyor mu; bu özel bir internet sitesi var mı instagram veya twitter üzerinden mi yapılıyor.
Scriptle kasılan veya normal hesapları satış sitelerinden satabilirsin. Ama eğer script ile kasıp satıcaksan, scriptle kastığını söylememen daha iyi olabilir yoksa adam güvenip almaz diyelim ki aldı aldıktan sonra ban yerse başın derde girebilir.Scrict bir hesap elmas çıkarttık dilelim bu hesap nasıl satarız bununla ilgili bilgisi olan varmı
En hızlı şekilde discorddan satabilirsin discord kanalı açScrict bir hesap elmas çıkarttık dilelim bu hesap nasıl satarız bununla ilgili bilgisi olan varmı
Hesap satış sitelerinde satıyorsun.Sattın hesap alan kişide patlasa da sıkıntı olmaz.Alan kişi parayı haram eder onun dışında bir yasal sıkıntı yaşamassın.Satıcan hesap max olsun 1000 tl.Bunun için seni dava edip avukata 3-5 bin veren olmaz.Olsa da sen hesabı verdiğinde aktif olduğu için pek bir şey tutturamazlar.Dava uzar da uzar.Avukat fiyatı artar ve kimse uğraşmaz.Siteden sadece satış konuşmaların para transferine ulaşabilirler.Hesabı teslim ettiğin sürece sıkıntı yok.Tabi haram para yemek sana kalmış.Haram istemiyorsan hesabı 1 ay dinlendir.Eğer ban yemediyse öyle sat.Scrict bir hesap elmas çıkarttık dilelim bu hesap nasıl satarız bununla ilgili bilgisi olan varmı
Nette bir sürü hesap alım satım yapabilecegin siteler var kanka ordan yapabilirsinScrict bir hesap elmas çıkarttık dilelim bu hesap nasıl satarız bununla ilgili bilgisi olan varmı