Lol hesap satışı nasıl gerçekleştiriliyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
kanka siteden satarsan satıldıktan sonra ban yiyince falan bir şey olmuyor sanırım

K Q L A L İ Z
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Karşıyı hile açmadım emek hesap diye keklersen hesap satma siteleri ya da insta vb yerlerde parayı kırarsın kaaaaaanks

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
googleye yazınca karşına çıkıyo zaten kankam ordaki fiyatlara göre sende bi fiyat belirlersen satıcanı düşünüyom ama sc kullandığını belli etme kimse almaz

Death is right beside me just like the wind
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Dostum Satışı yaparsın ama sakın sitelerden yapma başın yanabilir discord twitter gibi yerlerden yapmaya çalışırsan şikayet başının yanma olasalığı daha aza iner.

BBC Owner
Ultra Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
belirli siteler var oralardan satabiliyorsun fakat scriptle kasılmış bir hesabı satmanı pek tavsiye etmem başına bela alabilirsin satış sitelerinin çoğu kimlik tel no vb bilgiler istiyor hele ki ücretsiz bir scriptle kastığını da varsayarsak tehlikeli bence

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
O kadar biliyorum E-posta değişimi yapıla biliyor mu; bu özel bir internet sitesi var mı instagram veya twitter üzerinden mi yapılıyor.
Dostum bu işin çok güzel siteleri var biraz araştırsan görürsün zaten e posta değişip değişmediğini vs işaretleyebiliyorsun ortalam bir fiyat sunuyor site

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Hileden dolayı problem çıkarsa sıkıntı ama yok çıkmaz diyosan ben hesaplarımı item satıştan satıyorum bir problemde çıkmadı.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Scrict bir hesap elmas çıkarttık dilelim bu hesap nasıl satarız bununla ilgili bilgisi olan varmı
Scriptle kasılan veya normal hesapları satış sitelerinden satabilirsin. Ama eğer script ile kasıp satıcaksan, scriptle kastığını söylememen daha iyi olabilir yoksa adam güvenip almaz diyelim ki aldı aldıktan sonra ban yerse başın derde girebilir.

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Her türlü bilgisi değişebiliyor dostum ve genelde satış siteleri aracı oluyor fakat şöyle bir şey de var ilk bilgilerini bilen biri hesabım çalındı adı altında hesabı geri alabiliyor yani pek de güvenmemek lazım :D

Yaralarım vücudumda değil ruhumda
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Scrict bir hesap elmas çıkarttık dilelim bu hesap nasıl satarız bununla ilgili bilgisi olan varmı
Hesap satış sitelerinde satıyorsun.Sattın hesap alan kişide patlasa da sıkıntı olmaz.Alan kişi parayı haram eder onun dışında bir yasal sıkıntı yaşamassın.Satıcan hesap max olsun 1000 tl.Bunun için seni dava edip avukata 3-5 bin veren olmaz.Olsa da sen hesabı verdiğinde aktif olduğu için pek bir şey tutturamazlar.Dava uzar da uzar.Avukat fiyatı artar ve kimse uğraşmaz.Siteden sadece satış konuşmaların para transferine ulaşabilirler.Hesabı teslim ettiğin sürece sıkıntı yok.Tabi haram para yemek sana kalmış.Haram istemiyorsan hesabı 1 ay dinlendir.Eğer ban yemediyse öyle sat.

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Genellikle isim yapmış sana hemen geri dönüş yapabilen siteler çok ıyı

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
belirli siteler var bazıları baya güvenlikli oralarda biraz komisyon karsılıgı satabiliyorsun

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
burada önerebileceğimiz bir site paylaşmak yasak ama yotubeden veya google dan bakabilirsin önerim youtube dan araştırıp bakman

Onaylı Üye
Ödüller
5
Sosyal
8 HİZMET YILI
siteler üzerinden sorun olmadan satabilirsin hocam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...