maili kırıcak delikanlıyı nerden bulucamsitedeki çift doğrulama açıksa maildeki kodu yazmadan ayarlar bölümüne giremezsin maili para karşılığı kıranlar var internetten araştır bulursun
alamazsın knkgeçenlerde random hesap aldım sc ile oynamak için sıkıntı şu isim şifre ve mail var elimde hesabın ama maile erişimim yok bu hesabı nasıl kendi üstüme alabilirim
maili kıracak delikanlıya verceğin parayla 30 40 tlye fress acc alırsın 30 seviyemaili kırıcak delikanlıyı nerden bulucam
yapabileceğin birşey yok dostum random hesabın kaderi bu.geçenlerde random hesap aldım sc ile oynamak için sıkıntı şu isim şifre ve mail var elimde hesabın ama maile erişimim yok bu hesabı nasıl kendi üstüme alabilirim
Alamazsın mailini tersine mühendislik diye bir olay var sanırsam illegal yolarla alıyorsungeçenlerde random hesap aldım sc ile oynamak için sıkıntı şu isim şifre ve mail var elimde hesabın ama maile erişimim yok bu hesabı nasıl kendi üstüme alabilirim
alamazsın , rioya ticket at ama vereceklerini sanmıyorumgeçenlerde random hesap aldım sc ile oynamak için sıkıntı şu isim şifre ve mail var elimde hesabın ama maile erişimim yok bu hesabı nasıl kendi üstüme alabilirim