Onaylı Üye
Giriyorum yüklüyorum yapıyorum herşeyi oyun aranıyor diyor giriyorum oyuna çalışmıyor
Hayır geliyor açık duruyor giriyorum oyuna calismiyor2.cmd geliyor hemen kapanıyor mu ?
Giriyorum yüklüyorum yapıyorum herşeyi oyun aranıyor diyor giriyorum oyuna çalışmıyor
hemen ss atayım 5 dk içinde atıyorum2.cmd geliyor hemen kapanıyor mu ?
At bi bakalım ona görehemen ss atayım 5 dk içinde atıyorum
şuanda tekrar yüklüyorum ve diyor ki Lütfen MemoryUICore Uygulamasını Başlatın burada ne yapacağımDefender Kapatmanız Gerekli Ve Oyunu Çervevesiz mod oynayın bide cmd görüntüsü atarsanız yardımcı olabiliriz.
XFProject başlatın yönetici olarak Tarayıcınızda adblock varsa kapatın isterseniz discord gelin yardım hizmeti varşuanda tekrar yüklüyorum ve diyor ki Lütfen MemoryUICore Uygulamasını Başlatın burada ne yapacağım
XFProject başlatın yönetici olarak Tarayıcınızda adblock varsa kapatın isterseniz discord gelin yardım hizmeti var
MH
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
geliyorum dcye sohbet odası yazarımXFProject başlatın yönetici olarak Tarayıcınızda adblock varsa kapatın isterseniz discord gelin yardım hizmeti var
MH
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Önce xfproject açıcaksın ondan sonra oyun yükleme ekranındayken siteden yükle diceksinşuanda tekrar yüklüyorum ve diyor ki Lütfen MemoryUICore Uygulamasını Başlatın burada ne yapacağım
bir kaç kişi daha aynı sorunu yasıyorduGiriyorum yüklüyorum yapıyorum herşeyi oyun aranıyor diyor giriyorum oyuna çalışmıyor
banada aynı şey oluyo oyuna girince açılmıyor :?
şimdi xjprojecti açtım güncelledi kendini ve bu hileyi indirdiğim yere girdim 2.cmd açıldıÖnce xfproject açıcaksın ondan sonra oyun yükleme ekranındayken siteden yükle diceksin
furkan özele gelsem yardım eder misinÖnce xfproject açıcaksın ondan sonra oyun yükleme ekranındayken siteden yükle diceksin
2.cmd açılıyosa sıkıntı yok olacaktır sıkıntısızşimdi xjprojecti açtım güncelledi kendini ve bu hileyi indirdiğim yere girdim 2.cmd açıldı