Üye
Lol hilesinde banlanan oldu mu ve riski nedir ?
araştırdığım kadarıyla ban elbetki gelecek ama bu 1gün 1yıl olabilirLol hilesinde banlanan oldu mu ve riski nedir ?
Ban riski her hilede vardır. Banlanan bir çok arkadaş oldu. Main hesaplarında kullanma hileyi.
3.parti yazılımdan yediğin banlar kalkmaz. Kısacası perma banların hiç biri kalkmıyor.peki bilmediğimden soruyorumda lol de banlar kalkabiliyor mu sonradan
3.parti yazılımdan yediğin banlar kalkmaz. Kısacası perma banların hiç biri kalkmıyor.
kanka bi ihtimali var o da yalan söylemek. eğer hesabına senden başka birisi giriyorsa farklı ip adresi üzerinden arkadaşın olabilir ya da kardeşin. ben hile vb. şey kullanmadım hesabıma başka birisi girdi diye ticket atabilirsin. senden de hesap doğruması için 18 maddeden oluşan çeşitli sorular soruyorlar. ilk kullanıcı adın, ilk iade ettiğin şeyler, kime hediye gönderdin vb. şeyler. eğer doğrulama başarılı olursa hesabın geri açılıyor. ben başka bir sebepden dolayı perma ban yemiştim böyle bir yol izliyerek permayı açtırmıştım.3.parti yazılımdan yediğin banlar kalkmaz. Kısacası perma banların hiç biri kalkmıyor.