LoL hile ban riski

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Always in my headspace
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
kanka bi ihtimali var o da yalan söylemek. eğer hesabına senden başka birisi giriyorsa farklı ip adresi üzerinden arkadaşın olabilir ya da kardeşin. ben hile vb. şey kullanmadım hesabıma başka birisi girdi diye ticket atabilirsin. senden de hesap doğruması için 18 maddeden oluşan çeşitli sorular soruyorlar. ilk kullanıcı adın, ilk iade ettiğin şeyler, kime hediye gönderdin vb. şeyler. eğer doğrulama başarılı olursa hesabın geri açılıyor. ben başka bir sebepden dolayı perma ban yemiştim böyle bir yol izliyerek permayı açtırmıştım.
Anlattığın şey hesap çalınmalarına karşı oluyor . Oyuna kayıt olurken hesabın tüm sorumlulukları senin üstünde diye sözleşmeye tik atıyorsun. Başkasının senin hesabında hile kullanması Riot'u ilgilendirmiyor. Hesabının şifresini kimseyle paylaşmayacaksın ve tek erişim senin olacak. Neyse konu amacının dışına çıktı :lazerdoge:

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Şu sıralar ban dalgası var diye söyleniyor asıl hesabında açma ve her hile banlanma riski vardır unutma dostum

Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
knk her hilede ban riski vardır o yuzden dikkatli olup abartmadan belli etmeden deniyecekssin

Üye
7 HİZMET YILI
Tabiki de ban riskin var, bunu minimuma indirmek için dikkatli ve temkinli oynaman gerekiyor.

Üye
6 HİZMET YILI
yes and it depends when they do the ban wave. I've had accounts last for 2 days up to 2 months

Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
kesinlikle kullanma orjinal hesabında min 1 güne max 2.3 haftada ban alırısn

Edeple Gelen Lütufla Gider
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Lol hilesinde banlanan oldu mu ve riski nedir ?
Merhabalar;
Tabi ki ben banlandım diyerek bir cevapla gelenleri beklemek yerine her oyunun diğer oyunculardan üstün bir şekilde faliyet gösterebilecek her işlem haksız rekabet gerektireceği için oyun denetmenleri ya da diğer kullanıcılar tarafından yapılan şikayetler neticesinde yasaklanabilirsin.

Cümlemi anlatan asıl özet şu; Hile kullanıyorsan hesabını gözden çıkartmışsındır. Ve enin de sonun da banlanacaktır.

Üye
6 HİZMET YILI
2 hesabım perma yedi 3. hesapta oynuyorum ama 1 i flame den yedi ve scripti sanırım indirmem 3. banı yemeyi gözüm almıyor :)

fierecol reborn
Griffin Premium
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
ben tamamen reportla alakalı olduğunu düşünüyorum 10-15 level hesaplarım var girip öylesine 1-2 el oynayıp çıkıyorum ve bunu yaklaşık 2 aydır yapıyorum hiçbiri ban yemedi fakat 30 level bir hesabımda 2 oyun dereceli oynadım adamlar reportladı ve ertesi gün ban yedim.
ama şunu da unutmayın reportlansanız da reportlanmasanız da script kullandığınız her hesap bir gün kesinlikle banlanacaktır.

Work SMART
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
just be care at this moment using the script their is banwave happening mine got banned for only 3 days after using the script.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...