lol hile banlama(ma)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
elmas olanlar var benım asıl lıgım plat ve az önce karsıma hıle kullanan adam geldı bu konuyu o yuzden actım adam plata kadar kasmıs banlanmadan demekkı banlanmamanın bı yolu var ve ben o yolu arıyorum ellbeette banlanırsın tabıkı banlanırsın bunları bızde bılıyoruz banlanmamanın bı yolu var demekkı en azından gec banlanmanın onu soruyorum ben
Kardeşim tek hile Lazysharp değil bazı adamlar kendine özel hile yaptırıyor 200-300 Dolar yani karşına gelmiştir

Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar her hile banlanir ne olursa olsun yani bu bir gerçek bsnlanma hile kullanma

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
eninde sonunda yiyosun kanka banlanmıyorum diyenler hikayedir :D

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
banlanır kardesım riot ekipi diger oyunlara göre daha çok çalışkan yanı bir hileyi çabuk fark edebılıyorlar ve bu konuda acımaları yok dıreke perma ban...

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
adam 78 gundur oynuyorum dıyor yukarda bugun karsıma plat adam geldı daha baskalarıda var hala boş yapıyonuz HOR HOLO BONLONOR adam banlanmıyor dıyorum nasıl dıyorum HOR HOLO BONLONOR devam edın knkıler boyle :D

Tumeen0
Onaylı Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
knk sansına baglı 1 yıl bellı ederek kullananada var 1 ay belı etmeden kulanarak ban yıyende var

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
bence seri maclarında sadece kullan daha iyi olur her maça acarsan anlasılıyor hşle oldugu

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
bu oyun böyle bir oyun script denen şey bir hile... banlanma korkun varsa oynamamalısın hile ile.

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
oyuna yeni pacht geldikten sonra kullan uzun süre yemezsin

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
çünkü birileri her zaman raporları görüyor ve sonuçlandırıyor, isyan analizleri ve yok oluyor, doğru olan şey onu gizlemek, böylece hiç kimse raporları bilmiyor ve kazanmıyor

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
belli bir süre sonra her türlü banlanıyosun diye biliyorum oyun kendisi buluyor sanırım hileyi

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
kanka şans faktörüde varda ban yenir her türlü yemesin yemesin bir süre sonra ilaki yersin

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
arkadaslar sağda solda msjlarda sureklı denk gelıyorum ben elmas oldum banlanmadım ben 1 yıldır kullanıyorum banlanmıyorum felan dıye bu banlanmayan kardeslerımız nasıl yapıyor mesala scrıp özellıgını kapatıp sadece kombomu kullanıyosunuz yada ne bılım hılenın bazı seylerını kapatıp bazı özellıklerınımı kullanıyosunuz banlanmayan bırılerı varsa burda yazabılırmı ben 1 gun kullandım o gun 20 mac win attım pespese ertesı gun dırek banlandım cunku
Kardeşim Hile herzaman ban yersin ne olursa olsun 10000 tl ver yine yersim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...