Lol hile hakında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
arkadaşlar bende sorun var herhalde lol e yenı basladım master li kulnıyorum ama hile adamı gorunce oto sikil falan atmıyor sadece adam yerını gosterıyor q e w r falan ben atıyorum confıgınde bı yararı yok olup duruyorum bende sorun var herhalde hılede rasgele ozellık flan acıyorum ama pek işe yaramıyor yardım edın lutfen.
Kısaca özetleyecek olursak hileyi maça girip açıyorum bende sade esp var yanı adam yeri falan gorme baska birşey çalişmiyor hile adamın yanına falan gıdınce vurması gerekmezmi

Son düzenleme:
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Daha detaylı anlatır mısın hiçbir şey anlamadım söylediğin şeyden

Uzman Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Uzman Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Türkçeyi daha iyi kullanmak gerek. Biraz daha detaylandır. Bende ki otomatik dodge vs atıyor.

Seçkin Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI
space basmazsan nasıl combo yapsın kankam anlattığına bakılırsa sen adam görünce direk her şeyi atsın istiyorsun fakat öyle değil space combo tuşudur x last hit v push bunları öğrenerek oyna

Uzman Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Adam skillshot çarı yerine master yi almış :D master yi ile anca dodge atılacağını bilse hile bile açmaz boşuna anlatmasını bekleme :)
knk yeni başladım ne kullanayım bilmiyorum ki yakın dan vuran karakterleri sevdıgım için onu seçtim

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
knk configi kurdum master li alıyorum yeni başladım saten hani otomaık q w e r falan basması gerekmezmı adamın yanına gıdınce falan hileden hiçbir sey anlamadım
tuslari var :) space basacaksin.

Uzman Üye
Sosyal
2 HİZMET YILI
knk configi kurdum master li alıyorum yeni başladım saten hani otomaık q w e r falan basması gerekmezmı adamın yanına gıdınce falan hileden hiçbir sey anlamadım
açıp açmadığın özelliklere göre değişir space basılı tutmayı denedin mi adamı görünce?

birgünbirpalyaçovarmış
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
reis bu nasıl bir türkçedir pek bişey anladığımı söylesem doğru olmaz açıkçası.

Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
4 HİZMET YILI
Space tuşuna basarsan eğer adam görünce saldırmaya ve ona combo yapmaya başlar. Combo yaparken w e ya da q kullansın kullanmasın ayarı ise menüyü açıp en aşağıda Master Yi yazan yere fareni götür. Oradan comboları istediğin gibi ayarlayabilirsin. Hazır config kullanacaksan Adc Main'in configini öneririm.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Şimdi normal de atıyor ama kimin config'ini kurdun

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
hile adamı gorunce kendı kendıne saldırmaz öyle birşey mi olur sen adama girmek istedigin zaman space tusuna basılı tutucaksın aynı sekilde farm almak ıstedıgın de v tusuna basıcaksın vs herseyin tuşu var sen acıp hilenin kendi kendine oynamasını beklemişsin resmen :D

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
senin gonderdiğin config kullanıyorum galıba, başka bir forumda önermişsin bende senin paylaştığın configi kurdum
Bizim config'te q ayarı açık olması lazım bastığında da atıyor zaten nasıl bir problem var güncel olarak

400 lp enjoyer
Süper Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Benim bildiğim lol hilesinde esp olmaz ama :D
Adc main config veya Pudding config kur dostum. Sonra antreman moduna gir 1 tane bot ile.
Bot laneye git. Botun karşısında iken spaceye bas bakalım adama saldırıyor mu.
Birde Adc şampiyonları oynamaya alışsan daha iyi olur. Script ile en iyi Adc şampiyonları çalışır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...