ban wawe yok dostum windsharp kullananlar ban yiyor şuan o hile tespit edildiği için sıkıntılı. Lpreborn'dan ban yiyenler nadir çıkıyor onlarda skin changer ve evade kullanıyorlar.arkadaşlar uzun zamandır yoktum bi sorum var en son 2 3 gün aralıklarla ban yiyorduk suan hile kaç günde atiyor ban
knk onaylı üyelik gelene kadar bali windsharp kullanayım dedim 2 hesap açtım ilk maçta botlara karşı 2 sindede ban yedim zaten sitede de not safe notu düşülmüş durumda en iyisi onaylanmış üyelik alarak lpreborn kullanmak umarım o da öyle değildir.LPReborn yedirtmedi 1.5 haftadır aktif kullanıyorum her oyun ama belli olmaz tak diye yiyebilirim windsharpda birileri diyor yemedim felan filan ama yiyorsun yani yan hesap aç dene yersin %91 ihtimalle
knk yalan yok ben 1-2 haftadır oynuyorum ban yemedimbilgin olmayan konulara boş mesaj atma. #Rapor
knk windsharp'ın yanında zaten NOT SAFE diye not düşülmüş bende 2 ayrı hesapla 2 maç attım 2 side ilk maç sonunda direk kalıcı banlandı yapılcak bişey yok 50 yorum ve 5 günlük üye olduktan sonra onaylanmış üye olup lpreborn deneyeceğiz artıkDün sabah windsharpdan ban yedim gümüş1e kadar kasmıştım hesabı ban waveye yakalandık :/