benim bir şekilde 50 mesaj yazmam lazım ama o da zor bilmediğim konularda falan yazamıyorumknk windsharp'ın yanında zaten NOT SAFE diye not düşülmüş bende 2 ayrı hesapla 2 maç attım 2 side ilk maç sonunda direk kalıcı banlandı yapılcak bişey yok 50 yorum ve 5 günlük üye olduktan sonra onaylanmış üye olup lpreborn deneyeceğiz artık
knk zaten forumda görevli olan arkadaşlar boş mesajları direkt olarak siliyor ve bunu çok fazla yapan kullanıcıları forumdan banlıyor aynen böyle devam et bildiğin konularda ve cevap verilmemiş sorulara yazmanı öneririm ilk kayıt olduğum gün bilmiyordum bunu moderöter arkadaşlardan sözlü uyarı aldım artık bilmediğim konularda vs boş yorum yapmıyorumbenim bir şekilde 50 mesaj yazmam lazım ama o da zor bilmediğim konularda falan yazamıyorum
gun geneArkadaşlar uzun zamandır yoktum, bir sorunum var: En son 2 3 gün aralıklarla ban yiyorduk. Şu an hile kaç günde ban atıyor?
Bunu söylediğin iyi oldu kankam sağolasın bilmiyordum <3knk zaten forumda görevli olan arkadaşlar boş mesajları direkt olarak siliyor ve bunu çok fazla yapan kullanıcıları forumdan banlıyor aynen böyle devam et bildiğin konularda ve cevap verilmemiş sorulara yazmanı öneririm ilk kayıt olduğum gün bilmiyordum bunu moderöter arkadaşlardan sözlü uyarı aldım artık bilmediğim konularda vs boş yorum yapmıyorum
wind sharp kullanırsan 2 3 gün ama lb reblone 1 veya 2 ay olması lazımArkadaşlar uzun zamandır yoktum, bir sorunum var: En son 2 3 gün aralıklarla ban yiyorduk. Şu an hile kaç günde ban atıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?