Çözüldü LoL hile kapama açma sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar lol scriptiyle 1 el atıyorum sonra hile el sonunda otomatik kapanıyor ve oyun açıkken inject edemiyorum hileyi eğer inject etmeye çalışırsam hile yanıt vermiyor her seferinde oyunu kapayıp hileyi açıp öyle oyuna giriyorum bunun bir kısayolu yok mu?

Çözüm
Aynı sorun bende şöyle var hileyi kullanıyorum. Tekrar aktif etmeye çalışınca Cheat bilmem ne hatası veriyor Durduruldu diyor. Hileyi kapatıp tekrar tekrar deniyorum 3 veya 6 cı denemede düzeliyor . Bir çözümü şuanlık yok. Bulursam seni ve bu sorunu yaşayan herkesi bilgilendireceğim
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
siteyi açık bırak her oyun sonu tekrar yükle hile öyle zaten (bilfiğim Kadarıyla) ben her maç açıyorum elimle

DoctorHeal
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Aynı sorun bende şöyle var hileyi kullanıyorum. Tekrar aktif etmeye çalışınca Cheat bilmem ne hatası veriyor Durduruldu diyor. Hileyi kapatıp tekrar tekrar deniyorum 3 veya 6 cı denemede düzeliyor . Bir çözümü şuanlık yok. Bulursam seni ve bu sorunu yaşayan herkesi bilgilendireceğim

Çözüm
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
sıteyı acık bırak arada gel yenıle sayfayı olur krdsm
olmuyor işte deneyince yanıt vermiyor hile
Post automatically merged:

Tamam teşekkürler bunu deneyeceğim

Shun FR
Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Bende de şöyle bir sorun var nedir bilen var mı? eu west sunucusunda açmaya çalışıyorum ama

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    528.3 KB · Görüntüleme: 54
Üye
6 HİZMET YILI
I am not following download the activator. I downloaded a file but when I download the game trick it says that I am not a member. How to solve? Help me please.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...