Arkadaşlar lol scriptiyle 1 el atıyorum sonra hile el sonunda otomatik kapanıyor ve oyun açıkken inject edemiyorum hileyi eğer inject etmeye çalışırsam hile yanıt vermiyor her seferinde oyunu kapayıp hileyi açıp öyle oyuna giriyorum bunun bir kısayolu yok mu?
Aynı sorun bende şöyle var hileyi kullanıyorum. Tekrar aktif etmeye çalışınca Cheat bilmem ne hatası veriyor Durduruldu diyor. Hileyi kapatıp tekrar tekrar deniyorum 3 veya 6 cı denemede düzeliyor . Bir çözümü şuanlık yok. Bulursam seni ve bu sorunu yaşayan herkesi bilgilendireceğim
Aynı sorun bende şöyle var hileyi kullanıyorum. Tekrar aktif etmeye çalışınca Cheat bilmem ne hatası veriyor Durduruldu diyor. Hileyi kapatıp tekrar tekrar deniyorum 3 veya 6 cı denemede düzeliyor . Bir çözümü şuanlık yok. Bulursam seni ve bu sorunu yaşayan herkesi bilgilendireceğim
I am not following download the activator. I downloaded a file but when I download the game trick it says that I am not a member. How to solve? Help me please.