Uzman Üye
sizce lolde hile kodlamak mümkünmü sürekli patch gelen bir oyun ama böyle sağlam bir hile gelme olasılığı yokmu
hile-scripttir zaten hile öbür oyunculardan üstün olmak için yapilir bunu yazmana gerek yoktu..Dostum hile degil ama hile sayılabilirse script var
ben ögretebilirim reiste anti cheat gecmeniz imkansız sizler içinhile-scripttir zaten hile öbür oyunculardan üstün olmak için yapilir bunu yazmana gerek yoktu..
Post automatically merged:
Ha dostum script yapmak zor iş eğer kendin yapacaksan zor olacaktir bende yapmak istiyordum ama kodlama dilleri bypass işlemleri fln uzun iş baya bi yazılım dili mi? diyorlar ne ondan bilmen lazim onun dışında problem yok :I neyse kolay gelsin..Birşey öğrenebilirsen bana yazarsan iyi olur
Discord:Brate#0291
Post automatically merged:
Ha dostum script yapmak zor iş eğer kendin yapacaksan zor olacaktir bende yapmak istiyordum ama kodlama dilleri bypass işlemleri fln uzun iş baya bi yazılım dili mi? diyorlar ne ondan bilmen lazim onun dışında problem yok :I neyse kolay gelsin..Birşey öğrenebilirsen bana yazarsan iyi olur
Discord:Brate#0291
En azindan koldama içeriğini öğrensem nasil yapacağimi aklimda bir yöntem var ama externale benziyor biraz ancak ban risknin olacağini sanmam ve baya sağlam bir taktik ekle discorddan usta ben anlatayim sana :=) Brate#0291ben ögretebilirim reiste anti cheat gecmeniz imkansız sizler için