Lol hile konusunda nokta !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Lafa şöyle gireyim hile artık lol tarfından algılandı ve siz hiçbişey bile açmasanız sizi tespit edip banlıyolar.
Algılanma sebeplerinden başta youtubede hilenin yayılması büyük röl oynamıştır.
2.Olarakta hilenin üye+ düşmesidir üye+ olunca insanlara bişe sarfetmeden hileye ulaşıyolar eskiden böyle değildi
Onaylı üye olmak için uğraşırdık ve aramızda uğraşamam diyenler hileyi kullanmazdı ve kullanım bügünkü gibi olmazdı.
Şunu da söylemekte fayda var lol boşlandı ve riot valoranta ağrılık verdi ve bu sezonda biz geldik gibi bir hava hile bir çok kişi ban yedi
Benim diyeceklerim bu kadar iyi günler.

İsmail
Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
Umarım havaları uzun sürmez youtube konusunda haklısın hile ile video çekmek kadar aptalca bir şey yok tamamen hilenin zararına oldu

Süper Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Evet hile maalesef çok yayıldı

T H O R
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Üyeye çekmek o kadar saçma oldu ki...Hile için 2 gün bekleyip 50 yorum atamazların hepsi hileyi köpek gibi kullandılar.Youtubeye video çekilip herkesin atması da cabası zaten.2 hesabım da ban yedi, lolu ve diğer oyunları sildim.Belki de bu ban olayı vesile olmuştur oyunlardan uzaklaşmam için.Kolay gelsin :)

사람들은 죽을 것을 알면서도 왜 사는가
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
O kadar haklısın ki....
Eskiden uğraşırdık onaylı üye olmak için.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
katılıyorum 50 mesaj geri gelmeli bence

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
zaten hilenin gerekli videosunu hile yapımcıları yapıyor bunu youtube ye duyurmanın anlamı yok!

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
ben pubg lite ya da lol hilesi tam emin değilim seçkin üye şartı vardı buna ulaşmak için epey zaman harcadım ve sonrasında bir baktım onaylı üyelere düştü bu hileler ben boşuna vakit harcamışım hissi oluşuyor insanda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...