LoL hile kullanımı Riot hesabındaki diğer oyunları etkiler mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Bgx içerisinde Vanguard bypass mevcut, Vanguard'ı silip oynuyorsun diye hatırlıyorum yani HWID yemezsin ama kullandığın hesap uzaklaştırma alabilir.

Bu PC'de girdiğim diğer Riot hesaplarım ban yer mi peki? Valorant hesabı falan. Bu arada aktif olarak kullananlar cevap verirse sevinirim. Önerileriniz varsa onları da yazarsanız yazabilirsiniz.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Uzman Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Sadece script kullandığın hesabın/hesapların ban yeme ihtimali var diye biliyorum, sonuçta Vg'yi siliyorsun bilgisayardan.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Uzman Üye
Ödüller
10
Sosyal
10 HİZMET YILI
kullandıgın hesabın yer ama pc banı yersen anlaşılır zaten oyuna gırdıkce ban yemeye dewam edersin

Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Sc önerileriniz varsa önerebilir misiniz böyle belli etmeden oynadığımda vb 1 2 ay veya hiç ban atmayacak tarzda bi sc lazım.
BU ARADA MODERATOR ARKADAŞLAR. Ben buraya sc hakkında bilgi almak ve güzel scleri bulmak için konu açtım

LoL hile kullanımı Riot hesabındaki diğer oyunları etkiler mi?​

bu başlığı değiştirmişsiniz alakasız birşey olmuş yazdığım yazıyıda aynı şekilde

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
arkada açık unutursan vanguarddan dolayı valoranttan ban yiyebilirsin ben yedim

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Ban yedikten sonra diğer hesaplarına girmeye çalışırsan eğer onlarda kalıcı olarak yasaklanır ama eğer beklersen 3 4 ay sonra boş bi hesapta denersen ya da ticket atarsan öğrenebilirsin banının kalkıp kalkmadığını. Spoofer da kullanabilirsin

Üye
1 HİZMET YILI
hocam son zamanlar hilelere riot daha dikkat ediyor 2 3 sene once boyle degildi simdi her seye dikkat etmek lazım soruna gelecek olursak evet yiyebilir

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Hwid ve Perma ban yersen ki ben yedim diğer oyunlara da erişim sağlayamazsın ya güzel bir spoofer bulup öyle oyuna gireceksin yada anakartını çöp edeceksin karar sana kalmış

Onaylı Üye
1 HİZMET YILI
ben valorantta hile açıyorum lol ve tft girebiliyorum etkilemiyor yani

Arkanda
Ultra Üye
Ödüller
7
4 HİZMET YILI
hayır yemez. ama marklanabilirsin vanguard geldiği için tüm hileler şuan riskli durumda bence en az 1 yıl daha satın alınmamalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...