LoL hile kullanımı sonucunda hesabın durumu ne olur?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar, önemli bir sorum olacaktı: LoL'de script kullandıgımızda hesap mı ban yiyor yoksa Valorant'taki gibi 3-5 ay ban atıyolar mı PC'ye yoksa sadece hile kullanımından hesap ban yiyor?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Daha önce script kullanmıştım yine Memory'den zulu hilelerinin meşhur olduğu zaman Undetected mıydı hatırlamıyorum ama erken ban yemiştim ve HWID değil sadece hesap banı yemiştim ama Vanguard'dan sonra LoL'e de ekstra bir şey geldi mi bilmiyorum

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
üçüncü parti yazılımdan kaynaklı hesap yasaklanmaları kalıcı oluyor ve uzunca zamandır lol'de hwid ban atıldığına şahit olmadım. vanguard'dan sonra işler değişebilir tabii

Uzman Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
3 aydır bu hileyi kullanıyorum ve ban yemedim tabi ki legit oynadım çoğu zaman kendini belli etmicek şekilde oyna bazen dodge atmaları kapat belli olmuyor

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Daha vanguard gelmedi dostum hesap banı yersin vanguard geldiği zaman büyük ihtimalle valorantta ki gibi hwid

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
şuan pc ban yok

Üye
2 HİZMET YILI
wanguard çekirdekte çalışan bir uygulama yani sen oyun içinde kaç kere q ya bastın kaç kere space tuşuna bastın bunları hesaplıyo artık daha zor sc kullanmak yani demek istiyorum ki sen sadece space tuiuna basılı tutarak skill atabiliyosan ban yersin

Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
perma ban yersin main hesabım 10 yıl önce banlandı hala tık yok

Süper Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
şuan sadece hesap banı yersin ama vanguard geldiğinde hwid ban olucağını düşünüyorum bence yeni kullanıcaksanız boşverin alışınca bırakması zor oluyo tuhaf hissediyosun

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
şu an sadece hesap banı atılır, vanguard geldiği zaman hwid atılacağını düşünüyorum

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Hocam hile kullanıp özellikleri kısmanız banlanmanızı biraz geciktiriyor faakt toplu banlarda oyuna komple inject edenler ban yiyor yani sen de bunun icinde barınıyorsun o yüzden dikkatli olmalısın vanguard geldiğinde oyun içerisinde de ban yiyebilirsin ve ana kartını canlı canlı banlayabilirler dikkatli olmak gerekiyor.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Puanlık sadece hesap ban durumu olabilir onun ömrüme senin kullanış tarzına göre

Üye
Ödüller
1
Sosyal
2 HİZMET YILI
hesap banı atılır vanguard geldiği zamanda hwid banı yersin

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Hile kullanımı aynı zamanda oyunun adil bir ortamda oynanmasını bozar ve diğer oyuncuların deneyimini olumsuz etkiler. Bu nedenle, hile kullanımı ciddiye alınır ve oyunun kurallarını ihlal eden oyuncuların hesapları cezalandırılır.

League of Legends gibi oyunlarda hile kullanmaktan kaçınmak en iyisidir. Oyunun keyfini çıkarırken adil bir ortamda oynamak hem sizin hem de diğer oyuncuların deneyimini daha olumlu hale getirir.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
rakibin seni anlamasınada bağlı sc olduğunu anlarlarsa ticket bile atabilirler sonucundan banlanırsın

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
hile kullanırsan ban yer kardesim bu kadar basit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...