Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Lolde Script kullanıyorum. Yakın arkadaşımla Beraber dereceli giriyoruz. Ben hesabımın elinde sonunda ban yiyeceğini biliyorum fakat arkadaşımın ban yeme olasılığı var mıdır?
Arkadaşın ban yemez. Ama yine de bir sorun olursa hile kullandığını bilmiyordum diyebilir. Sonuçta rasgele birine arkadaşlık atıp onu da taşıyabilirsin lolde hile ile ve bundan haberi olmaz ise ban yiyecek hali yok ya
premade ne kanka doğrusunu unutturdun.. soruna gelecek olursak ne valorantta ne de lolde böyle bir şeyle karşılaşmadım. valoda da lolde de yüzlerce saat hile kullandım ve arkadaşlarımı boostladım hepsinin hesapları sapasağlam yerinde.
ban yemez diye düşünüyorum oyun beraber pre girdiğinizi algılamz büyük ihtimalle rapor yiyen sen olduğun için ban yiyen sen olucaksındır büyük ihtimalle
Denemiş biri olarak yazıyım yemiş herhalde gibi yorum kasanlar yemiyor kardesim ben paralı sc kulanıyorum 8 aydır yakalanmadı cok belli etigiimiz maclarda yan hesaplarım yedi ama arkadaşım yemedi icin rahat olsun öyle birşey yok