Lol Hile Nasıl Kodlanır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
#Çekiliş Kralı İş Başında#
Banlı Üye
10 HİZMET YILI
arkadaşlar wolftü hile kodlamayı biliyorum ama Lol De Nasıl Hile Kodlayacam Lütfen Yardım Edermisiniz. ?

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Lolde hile kodlaması imkansızlık gibi bir şey. Şuana kadar dünyada LOL de hile yapabilen yok.

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Dostum, şurada bana gerçekten LOL de hile diyebileceğimiz bir şey göster ben sana helal diyecem.

Üye
9 HİZMET YILI
NiCoDeR' Alıntı:
Dostum, şurada bana gerçekten LOL de hile diyebileceğimiz bir şey göster ben sana helal diyecem.

LOL altyapısı cok iyi olan bir oyun hile zor ama sadece script var elobuddy diye bir sitede o scripte bile biraz oyunculuk gerektiriyor

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Scriptler bir işe yaramaz lolde hile yapmaya gerek yok.
Stratejini geliştirirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Script insan üstü şeyleri yapmana müsade eder hatta kendisi yapar bir kaç program var konusunuda açmıştım ama kapatılmış tekrar açıcam

Uzman Üye
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar gereksiz konu aç mıyalım rica ediyom....

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Lolde en ufak bir şey sunucu bağlantılı, o yüzden yapmanız imkansız lolde. Ancak script yapabilir siniz, buda sizin gibi wolfteamcıları aşıyor. İnternette sürüsüce guiler var c++ örnekleri var lol için. Öncelikle konu açmadan önce araştırmanız daha iyi olur #İYİ FORUMLAR.

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Admin, haklı dediğim gibi lolde hile yapamazsınız.
Gerekmiyorda zaten.

Üye
9 HİZMET YILI
Hile dediğiniz şey, herhangi bir üçüncü parti yazılım ile oyuna müdahale etmektir. Siz oyunda, herhangi bir şekilde üçüncü bir dokunuş tarafından bir avantaj sağlarsanız bu hile terimi olarak kabul sayılır. Bunun dışında, tartışmaya da gelirsek League of Legends üzerinde evet, hile var. Bu tabi ki, RP veya IP şeklinde server bazlı çalışan bakiye sistemi değişkenleri değil ama sizi her türlü avantaja geçirebilecek tonla aktivite sağlayabiliyorsunuz.

Script kelimesinin tam olarak ne anlama geldiğini unutmayalım. Örneğin EloBuddy'i örnek alırsak, EloBuddy bir hile yazılımıdır. Genel olarak League of Legends hile koruma sistemlerini geçer ve oyuna inject olur. Siz script olarak adlandırdığınız bu dosyaları, EloBuddy'nin geliştiricilere sunduğu api sayesinde geliştirir ve EloBuddy tabanlı oyuna inject edersiniz. Script ile hile yazılımı aynı şeyler değildir. İkisinin de işlevi farklıdır. Script'i kendi başına bir hile yazılımı olarak sayamazsınız. Bir api kullanması gerekir, bir sisteme dayalı çalışması gerekir.

Umarım "lolde hile yok .s.s" diyen arkadaşa uzunca bir açıklama yeterli olmuştur. Bunun dışında, League of Legends üzerinde "script" yazmak isteyen başlık sahibine de gelirsek, EloBuddy yapımcı forumunu ziyaret et dostum. Orada EB apisini kullanarak nasıl script yazacağın hakkında bazı İngilizce makaleler mevcut. Bu makalelerden yararlanarak, kendini geliştirebilirsin. İyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...