Onaylı Üye
valla kanka 0 18 biri olursa cidden bilekle taşıyamazsın hile elbet gerekir
Normal hilesiz oynarken lanede 7 2 iken middeki yasuo 0 18 falan oluyo hilesiz taşımak mümkün değil bu adamı, sizin görüşlerinizi merak ettim
hilesiz oynamak daha zevkli ve güzel hileli oynadığında neyi ne zaman yapıcağını bilmen lazım hileye güvenip sağ sola kafa atmaman lazım hileylede olsa bi sınırı varNormal hilesiz oynarken lanede 7-2 iken middeki Yasuo 0-18 falan oluyor. Hilesiz taşımak mümkün değil bu adamı, sizin görüşlerinizi merak ettim.
Çok doğru ve açıklayıcı olmuş. Tamamen iş takımda bitiyor. Söylediği her kelimeye ayrı ayrı katlıyorum. Ağzına sağlık dostum.Elo Hell'de isen ki bu kötü bir oyuncu olduğunu gösterir script seni daha üst yerlere taşımaz, böyle adamlar gelir sıkça ayrıca ne olursa olsun eğer exploıt mevcut değilse ki öyleyse bile 2-3 maç içinde ban yiyorsun, konuya dönelim eğer exploit mevcut değilse script maç kazandırmaz istersen 10-0 Vayne veya Draven olarak oyuna başla ya da Samira hiç fark etmez bunlar en bozuk çarlar ondan söylüyorum, Riot arka ekibine ne kadar sövülse de, hem hileye karşı verdikleri savaş takdir edilesi, hem matchmaking sistemlerinin orantılı ve doğru çalışması taktir edilesi, hem de en doğru ve en mühimi, scriptle bile takım oyunu oynamıyorsan kazanamayacağın şekilde yapılan dengelemeler ve şampiyon reworkleri taktir edilesi... Çok değil 1.5 yıl önce tank ve asaslar geniş bir rework yemeden önce Vayne alan bir Sc'yi durdurmak imkansızdı, Kog'Maw alan bir scripti durdurmak, Ezreal, cassiopia, Xerath, Katarina, Yasuo, Graves, Olaf bunlar 1V20 atabiliyorlardı ve sc ile kusursuz bir oyun geçiriyorlardı artık god mode açıp girsen bile takım aptalsa kaybediyorsun exploit olmadan scriptler kurtarmıyor, dipnot:
Şimdi bronz gümüş Gold ne bileyim platta oynayan çömez ve yeni arkadaşlar ya da kötü oynayan sc kullanıcıları şey sanmasın sen kötü oynuyorsun hebele hübele demesin eğer rakip takım çok değil Focus'u siz veya supunuza yöneltip 20-0 giderken sizi 22-15 yaptırıp oyun kaybettirebiliyorlar iş takımınıza kalıyor ne yazık ki.
dedin sey ne anlama geliyorNormal hilesiz oynarken lanede 7-2 iken middeki Yasuo 0-18 falan oluyor. Hilesiz taşımak mümkün değil bu adamı, sizin görüşlerinizi merak ettim.