Merhabalar. Eskiden sitedeki WSReborn scriptini kullanıyordum ancak LoL anti-cheat güncellemesinden ötürü duraklatılmış. Güvenilir bedava ya da ucuz script öneriniz var mı?
Moderatörün son düzenlenenleri:
ortalama ne kadar peki ?Ücretsiz de yok uygun da yok hocam.
aylık 124$ hocam ama ilk girişte 250$ortalama ne kadar peki ?
Peki sc performansı nasıl ve nasıl alabiliriz hocam?aylık 124$ hocam ama ilk girişte 250$
varmi ismi ortalama fiyatta olanÜcretsiz de yok uygun da yok hocam.
hocam nerden ulaşabilirim sanaScript yok yani otomatik skill atan dodgelayan bir yazılım ama profesyonel olarak mükemmel timingi akıllıca hesaplayıp kite atan bir uygulama var ayrıca oyunun memorysine/hafızasına bağlanmadığı için ve içinde legit mod barındırdığı için ban riski yok denebilecek kadar az özellikleri şöyle
Gerçek zamanlı saldırı hızı, FPS ve ping ölçümü
Akıllı ms sistemi ile otomatik timing optimizasyonu
Legit mod ile makinenin anlayamayacağı şekilde insan benzeri davranış patternleri
Hafif tasarım ile düşük CPU kullanımı
%100 tutarlı kite mekaniği
Ping ve FPS fark etmeksizin stabil performans
Anlık durum adaptasyonu ile her koşulda maksimum verim
ayrıca kite'ı mükemmel zamanlamanın da ötesinde atıyor çünkü her saldırıda animasyon iptali yapıyor yani her döngünün %100 tamamlanmasını beklemeden %95e gelince kesip yeni döngüye giriyo ve teorik olarak mümkün olan en yüksek saldırı hızına erişmeyi sağlıyor.
henüz üstünde çalışıyorum yazdığım tüm özellikler güncel olarak mevcut ama kullanıcı deneyimini arttırmak için işlemleri daha basit yapmaya çalışıyorum daha piyasaya sürmedim, kendim kullanıyorum bir kaç yakın arkadaşıma daha kullandırdım feedbackleri güzel oldu baya bakalım istersen video ile gösterebilirim
aylık 200 tl bandında falan satmayı planlıyorum her gün ban attıran scriptlerden çok daha ucuz ve tespit edilemez bir yazılım![]()
Alıcı olarak ciddiyseniz dm'den iletişime geçiniz.Peki sc performansı nasıl ve nasıl alabiliriz hocam?
Hayır.varmi ismi ortalama fiyatta olan
her yere ayni yorumu yazmissin ne derdin var bu adamla neden kotulemeye calisiyorsunbu rhaast denen elemanin sattigi lol scden uzak durun , drawlari kapatilmis toir. 2 3 ozelligi var hicbiri stabil calismiyor.