LoL hile önerisi

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Merhabalar. Eskiden sitedeki WSReborn scriptini kullanıyordum ancak LoL anti-cheat güncellemesinden ötürü duraklatılmış. Güvenilir bedava ya da ucuz script öneriniz var mı?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Ücretsiz de yok uygun da yok hocam.

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Script yok yani otomatik skill atan dodgelayan bir yazılım ama profesyonel olarak mükemmel timingi akıllıca hesaplayıp kite atan bir uygulama var ayrıca oyunun memorysine/hafızasına bağlanmadığı için ve içinde legit mod barındırdığı için ban riski yok denebilecek kadar az özellikleri şöyle

Gerçek zamanlı saldırı hızı, FPS ve ping ölçümü

Akıllı ms sistemi ile otomatik timing optimizasyonu

Legit mod ile makinenin anlayamayacağı şekilde insan benzeri davranış patternleri

Hafif tasarım ile düşük CPU kullanımı

%100 tutarlı kite mekaniği

Ping ve FPS fark etmeksizin stabil performans

Anlık durum adaptasyonu ile her koşulda maksimum verim

ayrıca kite'ı mükemmel zamanlamanın da ötesinde atıyor çünkü her saldırıda animasyon iptali yapıyor yani her döngünün %100 tamamlanmasını beklemeden %95e gelince kesip yeni döngüye giriyo ve teorik olarak mümkün olan en yüksek saldırı hızına erişmeyi sağlıyor.
henüz üstünde çalışıyorum yazdığım tüm özellikler güncel olarak mevcut ama kullanıcı deneyimini arttırmak için işlemleri daha basit yapmaya çalışıyorum daha piyasaya sürmedim, kendim kullanıyorum bir kaç yakın arkadaşıma daha kullandırdım feedbackleri güzel oldu baya bakalım istersen video ile gösterebilirim

aylık 200 tl bandında falan satmayı planlıyorum her gün ban attıran scriptlerden çok daha ucuz ve tespit edilemez bir yazılım :catscream:
hocam nerden ulaşabilirim sana

Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
5
Sosyal
5 HİZMET YILI
PentaSharp çok uygun ve güzel dostum. Aktif olarak kullanıcısıyım.

Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
bu rhaast denen elemanin sattigi lol scden uzak durun , drawlari kapatilmis toir. 2 3 ozelligi var hicbiri stabil calismiyor.

Onaylı Üye
Ücretsizi geç uyguna bulmakta ayrı zor 60 70 100 dolar veya daha pahalı 200e kadar bile çıkabiliyor