Çözüldü Lol hile oyundan atiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
selam öncelikle konuyu yanlis yere actiysam kusura bakmayin
Arkadasim scripti loadladiginda oyundan atiyor ne yapmamiz gerek bilen biri yardimci olabilir mi

Çözüm
Bu konuya daha önceden net bir şekilde cevap verdiğimi hatırlıyorum ama görmemiş olabilirsiniz. Oyun başladıktan sonra hileyi yükleyin daha sonra hiçbir tuşa basmadan 20-25 saniye kadar bekleyin böylelikle hiçbir şekilde oyundan atmayacaktır.
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
knk oyuna girmeden lolün clientinden directx 9 moduna alıp denermisin. Bide ekran modlarını değiştirerek denersen. tam ekransa mesela pencereli tam ekrana alıp deneyebilirsin visual leride kurulu olsun

Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
Bu konuya daha önceden net bir şekilde cevap verdiğimi hatırlıyorum ama görmemiş olabilirsiniz. Oyun başladıktan sonra hileyi yükleyin daha sonra hiçbir tuşa basmadan 20-25 saniye kadar bekleyin böylelikle hiçbir şekilde oyundan atmayacaktır.

Çözüm
Uzman Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
ilk başta oyunu aç abi hileyi yükle ama 1 dk boyunca tuşa basma sonra bas oyundan atmıyor discordan söylediler

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
tamamdir kusura bakmayin hilenin nereye kuruldugunu biliyor musunuz peki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...