selam öncelikle konuyu yanlis yere actiysam kusura bakmayin
Arkadasim scripti loadladiginda oyundan atiyor ne yapmamiz gerek bilen biri yardimci olabilir mi
Bu konuya daha önceden net bir şekilde cevap verdiğimi hatırlıyorum ama görmemiş olabilirsiniz. Oyun başladıktan sonra hileyi yükleyin daha sonra hiçbir tuşa basmadan 20-25 saniye kadar bekleyin böylelikle hiçbir şekilde oyundan atmayacaktır.
knk oyuna girmeden lolün clientinden directx 9 moduna alıp denermisin. Bide ekran modlarını değiştirerek denersen. tam ekransa mesela pencereli tam ekrana alıp deneyebilirsin visual leride kurulu olsun
Bu konuya daha önceden net bir şekilde cevap verdiğimi hatırlıyorum ama görmemiş olabilirsiniz. Oyun başladıktan sonra hileyi yükleyin daha sonra hiçbir tuşa basmadan 20-25 saniye kadar bekleyin böylelikle hiçbir şekilde oyundan atmayacaktır.