LoL Hile Projesi 2018

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
LoL Script's & Python
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Reis Lol moba tarzı bir oyundur yani dodgeleme scriptini açmayan bir insan ne kadar uğraşırsa uğraşsın ban yemez ama işte Riot games oyuna etki eden dosyalara bakarak banlıyor senin çözmen gereken asıl sorun bu.
anticheat hazır oyuna girerken sorun yapmıyor ancak ban konusunda daha birşey diyemeyeceğim zaman gösterecek

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
anticheat hazır oyuna girerken sorun yapmıyor ancak ban konusunda daha birşey diyemeyeceğim zaman gösterecek
bro şimdi sen loltity hilesini sadece bedava sürüme çevirdin değilmi yani crackledin scriptin kodları aynıysa algılanmaz lol tarafından ama her yamada güncellemen gerekecek zor iş kolay gelsin.

LoL Script's & Python
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
bro şimdi sen loltity hilesini sadece bedava sürüme çevirdin değilmi yani crackledin scriptin kodları aynıysa algılanmaz lol tarafından ama her yamada güncellemen gerekecek zor iş kolay gelsin.
yani şu an crackledim ve paylaşabilirim ancak r3klam içeriyor bu r3klamları tamamen kaldırmaya çalışıyorum güncellemeyi tamamladım bitti neredeyse ancak bazı sorunlar var bunlarıda halledeceğim. konu açsam bile kapatıyorlar çünkü r3klam içeriyor adamlarda haklılar biraz zor ancak üstesinden geliriz EvelAllah

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Tahminen ne zaman hazır olur hocam

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
GoS script kullandım combo falan kullanmadım auto dodge, last shot, kite falan vardı bugün hesap ban yemiş aynı durumu yaşamam değil mi? Ban yememeyi nasıl becereceğim?

Üye
8 HİZMET YILI
Yayınla artık hocam ya :D ölcez artık beklemekten

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Hocam sen yayınla biz test ederız nekadar ve ne yapınca ban yendıgını

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...