LoL hile sayesinde iyi oynayabilir miyim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar hep LoL oynamak istiyorum yükleyip 2 maç sonra siliyorum acayip kötü oynuyorum adamı görünce klavyeye yumruk atıyorum o derece kolsuzum hile ile rahat adam vurabilir miyim LoL bilgim %0.1 falan biliyorum adamları alabilecek derecede mi hile bilip iyi kullananlar yazarsa sevinirim.

Moderatörün son düzenlenenleri:
New Thang
Onaylı Üye
Ödüller
5
10 HİZMET YILI
Oyunu oynadıkça öğrenirsin. LoL karakterlerle dolu bir oyun karakter
N özelliklerini öğrenip sonra oynarsan daha iyi oynayabilirsin. Yeni bir Hero denediğimde özel oyun açıp botlarla oynarım Her skillini okurum ne işe yaradığını öğrenirim ondan sonra kapalı girer sonra dereceli vs Kısaca oyunu oynayabilmek istiyorsan oynamalısın oynadıkça gelişilecek bir oyun çünkü ki zaten bir oyunda gelişmek istiyorsan oyunu oynarsın: 9

THE LORD OF CHAOS
Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
hayır,script oynamayı bilen kişilere çok büyük bir artı sağlayacak bir yazılımdır. Ama eğer oynamayı bilmiyosan yine koşup koşup ölürsün bi etkisi olmaz.

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Malesef, biraz oyunu öğrenmen gerek sonrasında script işe yarayabilir. Sana tavsiyem biraz öğretici videolar izleyebilirsin...

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Merhaba,
Hangi oyunda olursa olsun yeteneğin yoksa oynayamıyorsan hile bile işe yaramaz. Önce az da olsa oyun bilgisi şart. Ondan sonra hileyle çok iyi bir gelişme kat edebilirsin.

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
ilk oynayışda iyi oynayamazsın direk silmek yerine oynamaya devam etsen öğrensen hile kullanmana bile gerek kalmaz ztn hile 1 2 güne ban atıyor kullanmana değmez undedected bedava script yok şuanda

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
it takes a lot of game knowledge to play League unfortunately. And it will be a frustrating ride. I suggest playing the game without the cheat before using it. Think it'll be confusing otherwise

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Script sadece combo ve farm almana yardımcı olacak bir yazılımdır oyun bilgin olmadan oda boşuna gider. Youtube dan öğretici videolaru izleyip yavaş yavaş kendini geliştirip oyuna ayak uydurmalısın lol gibi bir oyuna hile ile başlarsan çok zor öğrenirsin.

USTA
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
knk hileyi kullanmayı biliyorsan tabikide illaki adam alırsın zaten herseyı otamatık yapıyor fakat oyun bilgin olursa daha guzel olur örneğin hangı ıtem cıkılcagını bılmıyorsan hıle olsada olmasada bırsey degısmez oyun bılgısı sart

Süper Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Oyun bilgin kesinlikle olması lazım ne kadar hile olsa bile oyun bilgisi olmadan çok bir şey yapamazsın

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
İyi oynarsın ama,oynamadan ban yersin başlamadan bırak bence.

Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Lol hile konusunda cok iyi adamlar öyle bir sisteme calışıyo ki en ufak bir hilede Ban atıyorlar. Ama hilede tabi her oyun iyi oynanılır ama ban yemezsrn iyi Bro.

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
oyun bilgin yoksa lolü neyle oynarsan oyna iyi oynayamazsın

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
oyunu biraz öğrendikten sonra scprit işine yarayabilir yoksa bir işine yaramaz oyunu öğrenmen fazla vakit alamaz zaten maksimum 1-2 haftanı alır o zaman hile ile iyi oynayabilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
knk valla ben 1.5 yıldır kullanıyorum yaklaşık 10 hesap banlattım 30 lvl üzerinde hep hesaplar min gold rank bence başlama çok bağımlısı yapıyo birazdan gidip yeni hesap alıcam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...