Çözüldü Lol hile yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaralarım vücudumda değil ruhumda
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Oyuna giriyorum.Hıle c v tuslarıyla mınyonlara atak yapmıyor.Bosluğa basınca adamlara atak yapıyor.Kapatıp açıyorum tekrar düzeliyor.Tabi bu sırada karşımdaki adam bana 3 lvl fark atmış oluyor.Bu sorunu yaşayan var mı?

Süper Üye
Ödüller
9
Sosyal
7 HİZMET YILI
En kötü ihtimal hileyi silip baştan yükleyip tekrar inject et. Düzelmesi lazım o şekilde.

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Sildim kurdum.Sonuç aynı bilmeyen boş mesaj atmasın.Hile çalışmasa adama saldırmaz bosluk basınca comboyu atıyor.Sadece farm kesmıyor duz atak bıle yapmıyor farma.Çıkıp girince düzeliyor.Bu seferde baştangirene kdr 4 lvl fark yiyorum.

Süper Üye
Ödüller
9
Sosyal
7 HİZMET YILI
Sildim kurdum.Sonuç aynı bilmeyen boş mesaj atmasın.Hile çalışmasa adama saldırmaz bosluk basınca comboyu atıyor.Sadece farm kesmıyor duz atak bıle yapmıyor farma.Çıkıp girince düzeliyor.Bu seferde baştangirene kdr 4 lvl fark yiyorum.
Öncelikle üslubuna biraz dikkat et. Senden önce kaç kişi DC'de aynı hatayı aldı ve bu şekilde yardım ederek çözdük. Onları çözüme ulaştırınca otomatik olarak aynı çözümleri sana da söylüyoruz. Yardım etmek amacıyla yazıyoruz sen millete burda ''boş yapmayın'' diyorsun. O zaman konu açmayacaksın ve kendi kendine çözeceksin sorununu güzel kardeşim.

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Öncelikle üslubuna biraz dikkat et. Senden önce kaç kişi DC'de aynı hatayı aldı ve bu şekilde yardım ederek çözdük. Onları çözüme ulaştırınca otomatik olarak aynı çözümleri sana da söylüyoruz. Yardım etmek amacıyla yazıyoruz sen millete burda ''boş yapmayın'' diyorsun. O zaman konu açmayacaksın ve kendi kendine çözeceksin sorununu güzel kardeşim.
Sence hileyi silip baştan kurcak kadar zekamız yok mu?Sırf mesaj kasmak için yanıt vermeyin.

Süper Üye
Ödüller
9
Sosyal
7 HİZMET YILI
Sence hileyi silip baştan kurcak kadar zekamız yok mu?Sırf mesaj kasmak için yanıt vermeyin.
Mesaj kasmak için mi hahah? Bu kafayla devam et güzel kardeşim sen. Herkese söyleyip çözüme ulaştığımız birşey sende çözüme ulaşmıyorsa o bizim sorunumuz değil maalesef.

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Mesaj kasmak için mi hahah? Bu kafayla devam et güzel kardeşim sen. Herkese söyleyip çözüme ulaştığımız birşey sende çözüme ulaşmıyorsa o bizim sorunumuz değil maalesef.
O yüzden 8 yaşında çocuğun bile akıl edebileceği çözümü yazıyosun.Bilseydin mantıklı birşey sölerdin.Biz hiçbirşey denemden mi buraya gelip soruyoruz.Sildim yükledim olmuyor.Butun programları her şeyi güncelledim pc de.Zaten hile çalışmasa comboyu atmaz rakibe.Sıkıntı farm almaması.Buga giren birşeyler var.

Süper Üye
Ödüller
9
Sosyal
7 HİZMET YILI
O yüzden 8 yaşında çocuğun bile akıl edebileceği çözümü yazıyosun.Bilseydin mantıklı birşey sölerdin.Biz hiçbirşey denemden mi buraya gelip soruyoruz.Sildim yükledim olmuyor.Butun programları her şeyi güncelledim pc de.Zaten hile çalışmasa comboyu atmaz rakibe.Sıkıntı farm almaması.Buga giren birşeyler var.
Tamam da güzel kardeşim akıl edersin veya edemezsin bu beni ilgilendirmez. Forumda o kadar değişik insan var ki şaşarsın. Buga giren birşey oldumu scriptte tekrar açsan bile buglu şekilde kalıyor daha yeni bir platform olduğu için. O yüzden silip tekrar yüklemeyi dene dedim. Kapat aç yapınca sorunun çözülmediği gibi. Sıfırdan yükleyince buglu olan yeride siliyor. Ama daha fazla uzatmayacağım umarım çözümü bulursun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...