LoL hileden banlanan hesabın banı açtırılabilir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Banlanan LoL çarımı açtırmanın yolu var mı? Scriptten banlandı, 300+ seviyeye sahipti.

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Eğer hesabının çalındığını ve maçları senden başka birisinin attığını kanıtlayamazsan imkansız.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Hesabım çalınmıştı hesabımda başka birisi oynamıştı diyip bir de bunu kanıtlayabilirsen bir ihtimal...

Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
İmkanı yok hocam bizzat kendim denedim çok fazla ticket açtım ama hiç bir şekilde açılmamakta

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
acilmaz knka ben 3000 tlik hesapim gitti yazdim açmadilar bani

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
İmkanı yok hocam bizzat kendim denedim çok fazla ticket açtım ama hiç bir şekilde açılmamakta
Banlandıktan sonra 1 2 hafta bekleyip sonrasında normalde oynadığından farklı bir konumda farklı bir cihaz ve internet ile banlandığından hiç haberin yokmuş gibi çalıntı hesap bileti açarsan açılma ihtimali var. Örnek bilet " Enson Nezaman oynadınız gibi bir soru var : 1 yıl kadar önce oynadım sonra sınava hazırlanmak için oyuna ara verdim. Şimdi tekrar girmek istediğimde giriş yapamıyorum." gibi bir bilet ile hesabı kurtarma işlemleri başlatırsanız hesap size verilirken riot çalan kişinin hesabı banlatıp banlatmadığını kontrol ediyor ve onu kaldırabiliyor. Ama tabi tüm insiyatif yine riot çalışanında, isterse bu kontrolü hiç yapmayadabilir. tamamen şans, Eğer kontrol etmeden verirse hesabı, busefer hesap banlanmış diye bilet açmanız gerekicek ama genelde bu başlıkta olan biletleri riot okumuyor bile.

Red Dead Redemption 2 Sevdalısı
Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Geçmiş olsun ama zor açılması maalesef.

rara ѕυnт cara
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
geçmiş olsun kardeşim ama bunu yapmanın bir yolu yok

ölmedim geri döndüm kaldığımız yerden devam
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
Banlanan LoL çarımı açtırmanın yolu var mı? Scriptten banlandı, 300+ seviyeye sahipti.
League of Legends'da hile kullanmak, oyuncuların hesaplarının kalıcı olarak yasaklanmasına yol açabilir. Bu nedenle, hesabın banı açtırılması pek olası değildir.

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
riot games hilelere karşı çok katı davranıyo imkansız gibi bir şey

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
knk actirman imkan var ama guvenilir degil bazi dc lerde bi method biliyolar direk aciyolar kalici bani ama dolnadirici olabiliyor iki ucu boklu degnek bence eal yeni hesaptan kasmaya devam et

Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Çok zor açılması milyonda bir ihtimal. geçmiş olsun

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
neyden banlandığna göre değişir hileden ban yediysen imkanı yok açtıramazsın ama feed dir afkdır küfürdür falan diğer etkenlerden ise ticket atmayı dene

Yurtta sulh cihanda sulh
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
bazı arkadaşlar açılır diyerekten bir bilgi vermiş ticket atarsan gibi gibi.

dostum bilgisayarın bir internete bağlı ve ip no databaselerde kayıt altına alınıyor sen şayet internet kafede ban yediysen senin evde ki ip ile internet kafede ki ip no ile uyuşup uyuşmadığına bakıyorlar. database çok önemli bir noktaya sahip. yani demem o ki sen istersen bir yerlerini yırt açamazsın...

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
kanka çok zor ticket açtım gidip ticketımı ortadan kaldırmışlar ben anlamadım geri atcam bugün ticket

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...