Rank ney?Selamlar, Hileli Duo arıyorum. Midime Jung, Botuma, Sup olacak oyun bilgisi hakim arkadaşla, Tek çift kasmayı düşünüyorum.
Server - TR
Nick ; Müslüman Legolas
20 seviye, kasıyorum.Rank ney?
Ekliyorum.nick PejjoGey
hocam 30 a kasana kadar bir ömür geçer benim tavsiyem fresh hesap satıyorlar site isim vermiyim 20 tl civarında bir tane alın keyfinize bakın20 seviye, kasıyorum.
Post automatically merged:
Ekliyorum.
Boş vakitlerimi değerlendiriyorum bro 30 seviyeye kadar kasarken sıkılacağımı düşünmüyorum. Zaten bu oyunu eğlence amaçlı oynuyorum, ekstra olarak da script açınca daha iyi tatmin oluyorumhocam 30 a kasana kadar bir ömür geçer benim tavsiyem fresh hesap satıyorlar site isim vermiyim 20 tl civarında bir tane alın keyfinize bakın
Evde değilim gece 12 gibi online olursan kasarız sabaha kadarekledim, kabul etmiyorsun!
Knk sen sup biliyorsan ekle beni çar kasıcam elmasaSelamlar, Hileli Duo arıyorum. Midime Jung, Botuma, Sup olacak oyun bilgisi hakim arkadaşla, Tek çift kasmayı düşünüyorum.
Server - TR
Nick ; Müslüman Legolas
Nick yanlış dostumMerhabalar hocam gold rankindayim eğer uygunsa ekleyebilir misiniz GacılınLoo
knk rankSelamlar, Hileli Duo arıyorum. Midime Jung, Botuma, Sup olacak oyun bilgisi hakim arkadaşla, Tek çift kasmayı düşünüyorum.
Server - TR
Nick ; Müslüman Legolas
Silverknk rank
rankın ne dostum?Selamlar, Hileli Duo arıyorum. Midime Jung, Botuma, Sup olacak oyun bilgisi hakim arkadaşla, Tek çift kasmayı düşünüyorum.
Server - TR
Nick ; Müslüman Legolas