Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yani özellikle TR sunucusunda büyük çoğunluğun hile kullandığı bir gerçek. İki taraf var; hilenin her satırını kullanan veya sadece hareketleri önceden görmek için basit özellikleri kullanan taraf. Şahsen hiç kullanmadım ama 10 maçtan 4 tanesinde kendini belli eden script kullanıcıları var. Ban yememeleri de cabası. Trde eğlenmek istiyorsan hile şart.
Ben sezon 3 den beri oynuyorum her şeyi anladım her şeye alıştım yavaş yavaş fakat şu son günlerden gelen karakterler olsun eşyaların değişimi olsun ayak uyduramadığım için hile ve blitz adlı uygulamayı kullanıyorum gayet işe yarıyor tabiki hilesizken aldığım zevki hileliyken alamıyorum oda ayrı bir konu
Son zamanlarda artan hile ve smurf hesap sayısı ile rank atlamak için hile kullanılabilir. Etikliği tartışılır ama öteki türlü oynanmayabiliyor. Hile kullanmadım hiç ve hilesiz oynamanın daha eğlenceli olduğunu düşünüyorum.