Onaylı Üye
her gün aktifim haftaiçi 6 dan sonra haftasonu 15 saat açığım sc var sağlam oynuyorum suport lazım sohbeti saran ve oyun bilgisi olan
dc: sw#7932
normaldede sup mainim yani sadece sc değil normaldede iyi oynarım eklersen hemen girelim ㊝Wiçur㊝#8427 DC den eklersen bir çok hesabım var o yüzden lol nick veremedimher gün aktifim haftaiçi 6 dan sonra haftasonu 15 saat açığım sc var sağlam oynuyorum suport lazım sohbeti saran ve oyun bilgisi olan
bende yeni hesap kasıyorum nick:you Oçsun gece gündüz girerim fark etmeztenkkik oyun içi nick yeni hesap kasıyorum oynamak istersen
hocam jg mid oynuyorum uyarsa ekle sana istek atamıyorum isim yanlış sanırım senin dc adım Jes#8598her gün aktifim haftaiçi 6 dan sonra haftasonu 15 saat açığım sc var sağlam oynuyorum suport lazım sohbeti saran ve oyun bilgisi olan
Kanka sana istek attım dc denhocam jg mid oynuyorum uyarsa ekle sana istek atamıyorum isim yanlış sanırım senin dc adım Jes#8598
hocam dm bak kabul etimKanka sana istek attım dc den
rankın nedir?her gün aktifim haftaiçi 6 dan sonra haftasonu 15 saat açığım sc var sağlam oynuyorum suport lazım sohbeti saran ve oyun bilgisi olan