Süper Üye
Ş L L
Hileli takım arkadaşı arıyorum Rurf gireceğizLevel 24
Türkiye sunucusu
Ses şart değil dinlemeyi düşünüyorum genel olarak her laneye hakimim komutlarınıza uyarım
kalkmadı hocam ama biraz levelli eski hesaplar ve bir kaç temizleme ile 20 maç atıp ban yemeyenler var. bende aynı şekildeHile en son oto ban atıyordu kalktımı ?
tamamdır hocam girelim levelim 27 discord PHSkopat#7023Ş L L
Hileli takım arkadaşı arıyorum Rurf gireceğiz
Level 24
Türkiye sunucusu
Ses şart değil dinlemeyi düşünüyorum genel olarak her laneye hakimim komutlarınıza uyarım![]()
isim bulmadı bu isim yok diyorbenide ekliyebilirsin . KingLeona
hocam oyundaki nick atarsanız daha iyitamamdır hocam girelim levelim 27 discord PHSkopat#7023
insta ban ne hocam ?? yemeyen varsa gelin girelimBenim hesaplar insta ban yedi ikinci maçı göremedim urfta 27 lvl di.Ona göre yanmayın sizde.
hocam yanlış bir şeyler var eklenmiyorsunuzGold ve üstü olursan ekle kanka ! MaverzzSarsilmaz#0409
hocam kabul eder misinizExternalS#3491 eklersin reis nickimi burada yazarsam ban yerim AWDKDADJKL
Hemen ban yedim anlamında yazdım ikinci maçı göremiyorum ben windsharpta.insta ban ne hocam ?? yemeyen varsa gelin girelim
istiyorsanız elle mod falan girelimHemen ban yedim anlamında yazdım ikinci maçı göremiyorum ben windsharpta.
Knk bugün olmazda çok geç olmuş yarın olur istersen.Genelde aram oynuyom zaten yada valo.istiyorsanız elle mod falan girelim
farketmez kanka eğer hileli ban yemeden oynaybiliyosa o da olur elle de olur yeter ki gelin oynayakKnk bugün olmazda çok geç olmuş yarın olur istersen.Genelde aram oynuyom zaten yada valo.
Knk hile dayanmıyor bana ya elle oynarım anca direk ban yiyorum ikinci maçı görmüyor şansım mı yok pc de mi sorun bilmiyorum.farketmez kanka eğer hileli ban yemeden oynaybiliyosa o da olur elle de olur yeter ki gelin oynayak![]()
ekledim hocam kabul edinHilesiz ekle Paşhinyan Gm elo