LoL hileli takım arkadaşı arıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Umarım konuyu doğru acmışımdır inşallah.
bana beni satmıcak tr serverinde tercihen hesap kasan ama zevkine girenlede olur genelde aksam 12 den sonra dereceli girip
adc support
mid jung
solo jung
yapıcak pre lazım

eğer 3. bi arkadaş gelirse
sup adc jungle yapabilirz

main hesabım 180lvl her sanpiyonu biliyorum oyun bilgim nerdeyse tam ama her şampiyonu oynayamam cok iyi oynarım ama cok iyi oynayamam
ama ustalaştıgım sanpiyonlar vardır hile ile kusursuz oluyorum benimle oynamak istyen arkadaşlarım olursa insta üzerinden iletişime gecmek isterim bana dm den instasını versin girelim

edit:sanırım insta muhabbeti yasaktı eğer istiyosanız discorddan da halledebilirz yasaksa uyarırsanız sevinirim

oyundaki nickim: Neenasindysi bu hesapta arkadaşım yok burdan görüp ark attıysanız anlarım :)

Dipnot: eğer lolde hile kullanırken dikkat cekmek istemiyosanız benim önerim kesinlikle nickinizi abaza lol kitlesi sizi reportlamasın diye kız ismi yapmanız sonra hesabı satarken falan 13kmavi öz verip deyiştirirsiniz :)

Moderatörün son düzenlenenleri:
Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
yaç kaçtı senin kardeşim, ona göre uygunsa girelim

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
bana beni satmıcak tr serverinde tercihen hesap kasan ama zevkine girenlede olur genelde aksam 12 den sonra dereceli girip
adc support
mid jung
solo jung
yapıcak pre lazım

eyer 3. bi arkadaş gelirse

main hesabım 180lvl her sanpiyonu biliyorum oyun bilgim nerdeyse tam ama her sanpiyonu oynayamam cok iyi oynarım ama cok iyi oynayamam
ama ustalaştıgım sanpiyonlar vardır hile ile kusursuz oluyorum benimle oynamak istyen arkadaşlarım olursa insta üzerinden iletişime gecmek isterim bna dm den instasını versin girelim

edit:sanırım insta muhabbeti yasaktı eyer istiyosanız discorddan da halledebilirz yasaksa uyarırsanız sevinirm

oyundaki nickim: Neenasindysi bu hesapta arkadaşım yok burdan görüp ark attıysanız anlarım :)
nick bootylover1 tr server

Üstümde Emporio Armani Senin ise Waikiki
Uzman Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
nick:krammadi
tr server
silver seri maçımadyım gelmek isteyen varsa bekliyorum (scriptli olursa güzel olur her lane olur farketmez)
soloq
discord:ronnie#1367

Dünyalı dostum tam olarak anlamadın galiba
Emektar Üye
Ödüller
8
Sosyal
5 HİZMET YILI
adc support
mid jung
solo jung
yapıcak pre lazım

eyer 3. bi arkadaş gelirse

main hesabım 180lvl her sanpiyonu biliyorum oyun bilgim nerdeyse tam ama her sanpiyonu oynayamam cok iyi oynarım ama cok iyi oynayamam
ama ustalaştıgım sanpiyonlar vardır hile ile kusursuz oluyorum benimle oynamak istyen arkadaşlarım olursa insta üzerinden iletişime gecmek isterim bna dm den instasını versin girelim

edit:sanırım insta muhabbeti yasaktı eyer istiyosanız discorddan da halledebilirz yasaksa uyarırsanız sevinirm

istek attım Kwaxlet7 kogmaw tr 269 dayım mainlerim vayne ve kogmaw solo ve adc de oynarım

Onaylı Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
botta oynayacak varsa sup adc farketmez sc li 2 kişi kasalım
Discord: Burock#1475

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Kanka
istek attım Kwaxlet7 kogmaw tr 269 dayım mainlerim vayne ve kogmaw solo ve adc de oynarım
Kanka karma ile asiri iyi support oynarim birlikte ck iyi oynariz dun cocukla 3 mac giridm burdan tanisip adam öyle delirttiki beni onu mac boyu sirtladim anca bana kufur etti birlikte girersek kims ebizi durduramaz :> bide hilen varmi aksam gece girelim

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
kardeşim gece 12 den 2 ye kadar fix oyun atıyorum . nick " Teemo " istersen ekleyebilirsin , mid solo sup oynuyorum
diamond 2

Dünyalı dostum tam olarak anlamadın galiba
Emektar Üye
Ödüller
8
Sosyal
5 HİZMET YILI
Kanka

Kanka karma ile asiri iyi support oynarim birlikte ck iyi oynariz dun cocukla 3 mac giridm burdan tanisip adam öyle delirttiki beni onu mac boyu sirtladim anca bana kufur etti birlikte girersek kims ebizi durduramaz :> bide hilen varmi aksam gece girelim
dc ismim ४monchériꈤ#9964
ekle girelim plata kadar kasarız
şimdide girebiliriz aktifsen

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Kanka

Bencede, ancak karma yerine daha güzel supportlar var. Ancak F'den S'ye liste yapsaydım S'de yer alırdı büyük ihtimal.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...