lol hilenin tüm uygulamalara erişimi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
lol sc kullanıyorum ve gercekten egleniyorum . bu hileyi indirirken bazı şeyleri göze aldıgımızın farkındayız . öncelikle ban yeme riskini göze alıyoruz ve bilgisayara virüs bulastırma riskini.
hileyi kullandıktan sonra önce lol hesabım ban yedi. bunun mh ile alakası yok tabii ki . sonra twitch hesabım ban yedi. hesap bot hesap görünüyor yüzlerce kişiye mesaj atmısım link göndermişim . 5 dakika öncede steamdan bildirim geldi saga sola hediye göndermişim . kimseyi suclamıyorum ama basına bunlar gelen var mı . steam ve twitch hesabımı seviyordum sonucta. açıkcası cok egleniyorum ama bunlar beni sogutuyor

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Belki başka indirdiğin bir şeyden kaynaklanıyordur , açıkçası başıma şu ana kadar bir şey gelmedi

Uzman Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
knk öyle bir şikayet yok şuan başka bir şeyden kaynaklanıyor olabilir

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Bilgisayarını tarattın mı hileden kaynaklandığına emin misin belki de indirdiğin başka bir şeyden dolayıdır internette kimse bir şeyleri babasının hayrına bedavaya vermiyor,haberin olsun olmasın aldığı bir şey vardır senden.Özellikle hilelerle haşır neşirsen ve firewall da hileleri whitelist e almadıysan hile silinmesin diye virüs taraması yapmamışsındır

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
İndirdiğin başka 3. parti yazılımlardan olabilirmi

Üye
2 HİZMET YILI
büyük ihtimal farklı uygulamalardan kaynaklıdır kanka

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Merhaba, öncelikle hile konusundaki güvenlik önlemlerini ele alalım. Antivirüs programımızı devre dışı bırakma ve güvenlik duvarını kaldırma gibi görevlerimiz var ve bunlar bizi savunmasız bırakıyor.. Bu konuda haklısınız, ancak bu kadar geniş bir kullanıcı kitlesine sahip bir hilede, şu ana kadar böyle bir sorunla karşılaşan kişiye rastlamadım. Açık kaynak yazılım paylaşmama konusundaki tercihleri anlayışla karşılıyorum. Ancak şahsi görüşüm, bilgisayarınıza keylogger gibi zararlı yazılımlar bulaşabileceği ihtimalini göz önünde bulundurmanız yönünde. Hile yazılımını kullandığınız bilgisayarınızda günlük işlerinizi yapmamanız daha sağlıklı olabilir. Bir öneri olarak, bilgisayarınızın bir bölümünü ayırarak sadece oyun ve hile için kullanabileceğiniz yeni bir Windows yüklemenizi önerebilirim. İyi akşamlar dilerim.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
başka bir uygulamadan kaynaklanıyordur muhtemelen bir scde olacağını sanmıyorum

Seçkin Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
bu forumda daha böyle birşeyle karşılaşan görmedim uzun zamandır acaba farklı uygulamalardan birşeyler bulaştırmış olabilir misiniz pc nize

Düşün ve harekete geç🌪️
Banlı Üye
Ödüller
1
Sosyal
3 HİZMET YILI
Başka bir durumdan kaynaklı knka

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Daha önce bir virüs indirdiğiniz için bunları yasamizsiniz. Memoryhackers asla keylogger veya trojan yazılımı kullanmaz.

Süper Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
mh yi yıllardır bilirim arada sırada bu muhabbetler döner ama hayır öyle bir şey yok muhtemelen daha önce farklı bir virüs indirdiniz ondan böyle bir durum yaşanıyor

Seçkin Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
bilgisayara malwarebytes kurup tarama yapmanı öneririm hileden kaynaklanıcağını sanmıyorum büyük ihtimal indirdiğin başka bişeyden bulaşmıştır virüs

Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
Farklı bir forumdan farklı bir hile veya torrent sitelerinden oyun indirdiysen eş zamanlı olarak muhtemelen bunlardan dolayı bilgisayarına virüs bulaşmış. Sitedeki loaderdan indirdiğin inject ettiğin herhangi bir oyunun hilesinden virüs yeme olasılığın yok yıllardır buradayız herhangi birimizde bu tarz bir problem olmadı.

Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Bence bu siteden kaynaklı bir durum olmamıştır şimdiye kadar kimseden böyle bir şikayet görmedim. Başka bir yerden bulaşma ihtimali daha yüksek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...