LoL hilenin veri tabanından rakibin kullanılan hileyi bilmesi mümkün mü?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Merhaba. Bir maçımda karşımdaki adam script olduğumu anlayıp üstüne kullandığım scripti söyledi. Böyle bir şey mümkün mü yoksa sadece tesadüfen bir sallama mı?

Adsız.png

Moderatörün son düzenlenenleri:
Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
hocam sanmıyorum sciprt kullananların yarısı bu forumdakini kullanıyor adamda öyle yazmıştır diye düşünüyorum

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
legit yani safe oynaman lazım ama diğer türlü tamamen tahmin yani ihtimal yok bakıp bilmesine

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
legit yani safe oynaman lazım ama diğer türlü tamamen tahmin yani ihtimal yok bakıp bilmesine
Merhaba kardeşim legit safe demek değil ve zaten legit oynuyorum ADC MAİN konfingini kulanıyoeum kendi yaptığım evade özelleştirmeleri var tahmin etmesi mümkün değil veri tabanı olmasıda gayet olası sadece böyle bir şey varda bzim mi haberimiz yok diye konu açmak isttedim

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
kardeşim sallamış adam öyle bi şey yok script olduğunu gösteren pluginleri olan scriptler var mesela rtxte plugin var onu açtığında karşıda veya takımda script varsa görebiliyorsun adam rastgele bi şey söylemiş sana da denk gelmiş yok öyle bi şey oyuncular riot veritabanına nasıl erişebilir hemde script veritabanı diye bi şey yok .D

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
kardeşim sallamış adam öyle bi şey yok script olduğunu gösteren pluginleri olan scriptler var mesela rtxte plugin var onu açtığında karşıda veya takımda script varsa görebiliyorsun adam rastgele bi şey söylemiş sana da denk gelmiş yok öyle bi şey oyuncular riot veritabanına nasıl erişebilir hemde script veritabanı diye bi şey yok .D
Teşekkür ederim hocam arkadaş güzel sallamış sanırım bende öyle bir şey varda ben mi bilmiyorum diye merak etmiştim teşekkürler tekrardan.

Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
Tamamen rastgele denmiş bir durum bilipte şunu kullanıyosun veya şunu diye sadece sallarlar veri erişimi felan söz konusu değil

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
herolardan çıkarım yapabilir mesela sitedeki orn desteklemezken toir destekliyor ya da bazı heroların skillerini bazıları dodgelemezken bazıları dodgeliyor filan anca öyle

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
scripti kendi de kullanıyorsa combolarından vs. anlamış olabilir ben de karşımdaki scriptin hangi scripti kullandığını anlıyorum kolayca

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Gözükmez kardeşim sadece piyasada free ve güzel başka sc yok bilmek kolay

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
belki çar titrmiştir oradan anlamıştır veritabanı olayı falan hikaye sıkmış

Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
Tamamen uydurmuş böyle bir şey yok. Bazı scriptlerin pluginlerinde saniyede attığın click sayısına göre script olup olmadığın altında yazar fakat çalışma mantığı dediğim şekildedir herhangi bir veri tabanı vs... söz konusu değil.

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Rtx diye bir paralı hile var orda sc olup olmadığını tespit edip söylüyor belki ordan biliyor olabilir

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
tamamen salladı bence yoksa bilemez yada karşındakide kullanıyodu bu yüzden anladı

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Kardeşim scrip kullanan biri belirli bir süreden sorna safe oynasa bile anlıyor scrip kullanıp kullanmadıgını bu elemanda kullandıgı ıcın biliyor söylüyor...

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
güzel sıkmış tr de çoğu kişi ws kunlanıyo ordan anlamıştır basit

Uzman Üye
Ödüller
1
Sosyal
3 HİZMET YILI
trde herkes wsr kullandığı için tahmin etmek zor olmamıştır sallamış zaten

Uzman Üye
Sosyal
2 HİZMET YILI
hocam rtx diye bir script var script trackerdi sanırım kim ne click atıyor en fazla saniyede kaç click atmış falan onu gösteriyor 14-15 civarını geçenler koreli değilse sc oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...