Şimdi kullanacağınız hileyi bilmiyorum fakat oyunun güvenliğine takılmadan açarsanız bir sıkıntı olmaz eğer hilenin kendisini belli ettiği özellikler varsa kullanmayınız yoksa raporlanıp yetkililer tarafından banlanabilirsiniz.
peki lol de kullanabileceğim bir hile varmı yani daha çok zevkl almak istiyorum abartı değil sadece skillerim tutsun o birde lol de hile koruması var mı varsa ne kadar güçlü bir koruma ?Script bu oyun girmesen,lobide dahi beklesen yersin banı direk belli ediyor çünkü dosyalardan dolayı hiç uğraşmaya değmez.Gos zaten kötü bir script her orbwalkeri kurdum daha sağ tık yapmıyor uğraşma yani
Yeni anti cheat geldiğinden beri güçlü olduğunu diğer forumlarda okumuştum açıkçası LoL de kullanabileceğin hile var fakat TL ye göre cidden baya pahalı toir++ entropy hanbot riftlol vs vs siteler var.Ucuz olsa bende almak istiyordum açıkçası fakat sildim oyunu 1 ay falan oynamamak en iyisi benim içinpeki lol de kullanabileceğim bir hile varmı yani daha çok zevkl almak istiyorum abartı değil sadece skillerim tutsun o birde lol de hile koruması var mı varsa ne kadar güçlü bir koruma ?
yani cs:go gibi falan değil neyse hilesiz oynayacağız artıkYeni anti cheat geldiğinden beri güçlü olduğunu diğer forumlarda okumuştum açıkçası LoL de kullanabileceğin hile var fakat TL ye göre cidden baya pahalı toir++ entropy hanbot riftlol vs vs siteler var.Ucuz olsa bende almak istiyordum açıkçası fakat sildim oyunu 1 ay falan oynamamak en iyisi benim için
Evet fakat bazı sitelerde crackli versiyonu bulunuyor biraz daha az paraya onlara göz atablirsin tabi para senin için sorun olmayacaksa.yani cs:go gibi falan değil neyse hilesiz oynayacağız artık