Bütçen nedir? Ona göre öneri yapayım.
Haftalığı o kadar bir script kalmadı kaliteli ve ud maalesef benim önereceğim piyasanın en iyisi olduğu için bütçenizi aşar artık vanguard geldiği için piyasada tek tük kaliteli script kaldı onlar da zaten gereğinden fazla pahalı türklerehocam bütçem haftalığa 500 verebilirim ama ilk daily alıp denemek istiyorum
hangisi daha iyi senceLs var önerebileceğim. Bide Engine Soul var
sağol hocamHaftalığı o kadar bir script kalmadı kaliteli ve ud maalesef benim önereceğim piyasanın en iyisi olduğu için bütçenizi aşar artık vanguard geldiği için piyasada tek tük kaliteli script kaldı onlar da zaten gereğinden fazla pahalı türklere
hocam yok vallaha başka şekilde ödeme almıyorlar mıOnaylı binance hesabın varsa veya bulabilirsen benimle iletişime geç nasıl key alacağını göstereyim discord eserasking
binance hesabı açmak aşırı basit kartından bakiye atıp btc yapıp atıcaksın adamlara çok basithocam yok vallaha başka şekilde ödeme almıyorlar mı
iyimi kral genel olarak yaniBizde enginesoul var kardeşim 8 saatlik 105 TL
İnsanlar memnun ve içinde temp spoofer mevcutbinance hesabı açmak aşırı basit kartından bakiye atıp btc yapıp atıcaksın adamlara çok basit
iyimi kral genel olarak yani