Çözüldü LoL hilesinde bazen kombo yapmıyor ve yeteneği kullanmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar, arada ikisi de çok saçma hareketler yapabiliyorlar. Adamların içine girince, daha doğrusu çekilince CS'de kalınca, çıkınca vb. ama ben top lane heroları için LPReborn, ADC heroları için de WSReborn'un iyi olduğunu düşünüyorum. Sizce configten dolayı mı böyle oluyor? Anlamıyorum, bazen komboları yapmıyor bazen de skill atmama izin vermiyor. Örneğin, Shen E'si gibi. Kısacası script hakkında yardımcı olacak var mı? Bilgisi olan var mı?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Arkadaşlar, arada ikisi de çok saçma hareketler yapabiliyorlar. Adamların içine girince, daha doğrusu çekilince CS'de kalınca, çıkınca vb. ama ben top lane heroları için LPReborn, ADC heroları için de WSReborn'un iyi olduğunu düşünüyorum. Sizce configten dolayı mı böyle oluyor? Anlamıyorum, bazen komboları yapmıyor bazen de skill atmama izin vermiyor. Örneğin, Shen E'si gibi. Kısacası script hakkında yardımcı olacak var mı? Bilgisi olan var mı?
Böyle bir olayla wsreborn'un çıktığı günden beri oynuyorum ama hiçbir türlü yaşamadım kankam configten kaynaklı büyük ihtimalle biz kendi configimizi kullanıyoruz bu dediklerinin hiçbiri yok hocam emin ol merak ettiğin bir şey varsa sor tek tek cevaplarım
Uzman Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
WSReborn çok daha iyi olduğunu düşünüyorum, hem çok daha fazla şampiyonu destekliyor hem de LP'de olmayan özellikleri var.

Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
WSR map hakimiyeti olarak kat kat daha iyi. Bu bile yeterli bir sebep kullanmak için.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Böyle bir olayla wsreborn'un çıktığı günden beri oynuyorum ama hiçbir türlü yaşamadım kankam configten kaynaklı büyük ihtimalle biz kendi configimizi kullanıyoruz bu dediklerinin hiçbiri yok hocam emin ol merak ettiğin bir şey varsa sor tek tek cevaplarım

Çözüm
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
WSReborn hayatımda kullandığım ilk script ilk maçlarımda sıkıntılar yaşadım sadece onun dışında forumda paylaşılan configleri kullanarak çok rahat adapte oldum.Forumda konular mevcut config paylaşan arkadaşlarımız var onları kullanmanı tavsiye ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...