Çözüldü Lol hileyi inject edemiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
UI'den yükleye tuşuna tıklıyorum fakat basılmıyor hiçbirşey olmuyor yardım bekliyorum

Saçma sapan antivirüs kapat temp temizle bende hileyi demeke istiyorum gibi yorumlar atmayın şikayet edilecektir.

Çözüm
Dostum yükle butonuna basrken sag alttaki simgenin yeşil oldugundan emin olmalısın. Virüs ve tehdit korumasını kapatman gerekli. Veya add blocker kullanıyorsan kaldırmalısın . Umarım bunlardan birisi işine yarar

Why

Ma name is enough
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Öncelikle iyi forumlar,
Cuma gününden bu yana site arayüzünde bazı sorunlar yaşandı ve değişikliğe gidildi. Alınan hatalardan dolayı bazı açıklamalar yapıldı ve bir kaç çözüm yolu sunuldu. Siteye girdikten sonra CTRL+F5 yaparak aynı inject sorununu yaşayıp yaşamadığını yazabilir misin?

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Dostum yükle butonuna basrken sag alttaki simgenin yeşil oldugundan emin olmalısın. Virüs ve tehdit korumasını kapatman gerekli. Veya add blocker kullanıyorsan kaldırmalısın . Umarım bunlardan birisi işine yarar

Çözüm
Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Sorunlar konusunda gerekli desteğin sağlandığını düşünmüyorum cevap veren insanlar eski postlardan ya da tabi ki doğal olarak akıl ettiğimi visual C++ bilmem ne defender kapat virüsporgramı kapat basit şeylerle cevap veriliyor 1 haftadır ben de çözüm arıyorum post açtım yine cevap yok hala hileyi kullanamıyorum gamefound yazısı alıyorum ama hile gelmiyor

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Öncelikle iyi forumlar,
Cuma gününden bu yana site arayüzünde bazı sorunlar yaşandı ve değişikliğe gidildi. Alınan hatalardan dolayı bazı açıklamalar yapıldı ve bir kaç çözüm yolu sunuldu. Siteye girdikten sonra CTRL+F5 yaparak aynı inject sorununu yaşayıp yaşamadığını yazabilir misin?
ayni
Post automatically merged:

çözümü bilen yokmu?

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
1 haftayı geçti hala çözüm yok kullanıcılardan hem aynı cevapler geliyor adminlerden yardım edicek yok mu bu sorun için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...