LoL hileyle başka birisini boostlamak boostlanan kişi için sorun olur mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Takım arkadaşım normal şekilde oynar, ben de fazla belli etmeden, report yemeden oynarsam veya ben ban yersem, takım arkadaşım ban yer mi?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
Ödüller
6
Sosyal
9 HİZMET YILI
Oynanan oyuna ve oyuncunun yanındakini kontrol ediyorlar genel olarak ban yer yada rank sıfırlanır 7 gün gibi bir ban yer

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Belli etmediğin müddetçe sorun yok, hile ile takımlaşma ban sebebi fakat bunun için en az 2 kere arkadaşının ban yemesi gerekiyor kısacası dikkat ettiğiniz takdirde sorun olmaz.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
sürekli beraber oynuyorsanız belki olur ama zannetmiyorum

nu mi pasa
Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Belli etsende etmesende sorun olmaz diye düşünüyorum o arkadaşına yani

Seçkin Üye
Ödüller
3
Sosyal
3 HİZMET YILI
Yes, boosting someone else through League of Legends can be considered cheating and can result in penalties for both the booster and the boosted person. Boosting involves a higher-skilled player (the booster) playing on someone else's account (the boosted person) to artificially increase their rank or rating.

Boosting undermines the integrity of the ranked matchmaking system by falsely inflating the skill level of the boosted person. This can lead to unfair matchups and negatively impact the experience of other players in the game.

Additionally, boosting is against the terms of service of most online games, including League of Legends. Players caught engaging in boosting may face penalties such as temporary or permanent bans on their accounts.

Therefore, it's important to avoid participating in or promoting boosting activities to maintain a fair and competitive gaming environment.

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Boostlanan takım arkadaşının rankı düşürülür.

Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
Açıkcası arkadaşlarımı ben boostladım ve bi kaç kez olacak şekilde banlandım ancak onlardan ne rank silindi nede ban yediler ancak sistem değişmiş olabilir denemeden bilemezsin

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Bunun için seninde raporlanman gerekir diye düşünüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...