Onaylı Üye
SC de jungle herosu zaten kısıtlı en kullanışlı olan Karthus solo bir şekilde her maçı(imkansız olmayan her maçı) taşıyabilirsin.Arkadaşlar selam, yeni sezonda sadece jungle ve mid oynamak için hero önerisi istiyorum. Sitenin scsi ile soloqyu yok edebilicek bir kaç tane jungle ve mid hero tavsiyesi istiyorum. NOT Challenger sc kullanıyorum.
pek iyi atmıyor gibi qlarıSC de jungle herosu zaten kısıtlı en kullanışlı olan Karthus solo bir şekilde her maçı(imkansız olmayan her maçı) taşıyabilirsin.
Ayarlarını yapmamışsındır Karthus ile ilgili konulara forumda göz gezdir dediğin şey imkansız karthus en iyi çalışan herolardanpek iyi atmıyor gibi qları
pek iyi atmıyor gibi qları
deneyelim bakalımAyarlarını yapmamışsındır Karthus ile ilgili konulara forumda göz gezdir dediğin şey imkansız karthus en iyi çalışan herolardan
Hocam link alabilir miyim? Bir kaç maç alışma yapıcam sonrasında sezon başı başlarım.Ayarlarını yapmamışsındır Karthus ile ilgili konulara forumda göz gezdir dediğin şey imkansız karthus en iyi çalışan herolardan
dostum jungle kalista mı yapsın ?direkt kalista derim
kartush en verimli jg çarı nasıl q ları atamıyorpek iyi atmıyor gibi qları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?